Оценете дизайна!

SandPrince

Registered
Значиии почнах работа по един сайт за анимации и комикси.
друг път ще обяснявам какво ще има в него.

идеята ми е да е като търсачка най-вече.

ето какъв дизайн му врътнах.

anima.jpg

кажете дали ви харесва, ако не какво да променям.

това е основното меню - ще има и още едно малко по долу, но за него друг път.

сега си кажете мнението за това. :)

Обикновено винаги казвам по някаква голяма грешка допусната при изграждането, но тук ще замълча.
Това е доста, доста добро. Добри ефекти, добро позициониране!
Можеш да премахнеш първата лупичка в търсачката, защото не изглежда добре така с две лупи. Текста е паснал идеално с картинката (говоря за текста на хеадъра). За да изглежда по-добре и в браузъра вдигни всичко с около 10 пиксела :).
Това е!
И още веднъж едно голямо БРАВО!

Малко елементи и затова не бих казал че е the best, но все пак добре си ги сложил :).

mania туй лесно - ша го оправя. :?:
макарче ми се струва че ще стоят кофти ако са по малки.

а иначе не ви ли се струва дали не трябва от двете страни да сложа още малко анимационни и комикс герои.
да се увеличи на дължина малко? как мислите. просто по още един два от двете страни!

//хахах баси кефа сам се критикувам :D //

Иконките и според мен са си добре!
Не ти трябват повече герои така си е добре.

Ако ще слагаш още герои сложи снимка на Великия Бойко Борисов :D!

претрупана е от герой! по добре ги подреди по друг начин!
ще е хубаво ако сложиш някой герой отгоре на търсачката се едно се е подпрял на нея :)
иначе 6

интересно ми е как ще се получи ако се направи черно бял вариант стил комикс(манга)
трябва да пробвам. ще е интересно щото сега боравих с много цветове а в този черно белия само с два цвята ще боравя, което е по сложно.

Текста Anima се набива на очи много. Предлагам да се направи нещо като тоя под него. За мен дизайна си е супер.

Ако искаш пробвай да го направиш и чено бяло да видим как ще изглежда. :)

iwanov каза:
Текста Anima се набива на очи много. Предлагам да се направи нещо като тоя под него. За мен дизайна си е супер.

Ако искаш пробвай да го направиш и чено бяло да видим как ще изглежда. :)

мога да увелича отзад на героите Opacity и няма да се набива на очи :?:

mania каза:
не е по сложно но няма да е добре

черно бялото ли?
няма да е същото като това със същата композиция - малко ще ги разместя..
абе утре ще го видите :wink: :twisted: :?:

Страхотно! Само, както вече каза qrxxd, лупичката
в полето на търсачката идва в повече. Иначе стра-
хотна работа, поздравления

аз ти предлагам да направиш героите по големи, и отдолу линковете и търсачката по малки...това е от мен

Цветовете са no comment. Лупичката в полето за писане е напълно излишна. Навигацията е доста големичка. Като цяло цялото (полето с навигацията и търсачката) ги премести отгоре. Фон- Претрупан от различни, безцелно натрупани рендери. Текста е доста голям и се набива на очи, но така както си го направил, ако е по-малък(което ще е доста по-добре) го направи повече видим и не в средата на тази "мешена скара". Подтекста се набива доста повече на очи, отколкото главния текст, трябва да е обратното. Като цяло това не прилича на сайт.

Тези рендери найстина са безцелни :) Направи ги да са по-малко. И цвета на фона не ми харесва :) не искам да сравнявам на какво мяза :P

И така ми харесва, но все пак може да се доизпипа :?:

Back
Горе