Очаквам предложения за промяна

mania

Registered
9446c16829120682.jpg

На мене не ми харесват само бутоните.
Може би трябва да ги направиш малко по-високи.
И защо от двете им страни .. и от ляво и от дясно са някак "назъбени" едни такива.. :roll:

Може да сложиш една хромирана лайсна около екрана и не трябва ли да се надпишат бутоните? Иначе мисля че е готин :)

big_tuck каза:
Може да сложиш една хромирана лайсна около екрана и не трябва ли да се надпишат бутоните? Иначе мисля че е готин :)

За бутоните да, ще сенадпишат.Просто се чудех дали да са метални или стъклени.

Мен метални по ме кефят. Иначе и стъклени може да паснат ама трябва да се види за да се прецени как ще е по-добре :)

SandPrince каза:
получило се е , но дисплея не ми стои достатъчно убедително все още.
и аз така нещо дисплея куца иначе е добре :?:
ПС:ето една идея оножа което е кръгчето го направи джойстик и ще зарпилица на w810 :idea: :) Такму и ще скаси дисплея

Hous каза:
SandPrince каза:
получило се е , но дисплея не ми стои достатъчно убедително все още.
и аз така нещо дисплея куца иначе е добре :?:
ПС:ето една идея оножа което е кръгчето го направи джойстик и ще зарпилица на w810 :idea: :) Такму и ще скаси дисплея

добре де казах подобие не същия, а и не е задължително да е същия

Че си положил труд - положил си. Но обърни внимание на дребните елемнти :roll: стоят направо като залепени с тиксо... Примерно виж шрифта по телефона :idea: направо си цапнат безцелно.

mania каза:
С малко промяна в дисплея
Така е мн по-добре още малко по джойстика според мен за да не си личи толкова иии съвсем малко по бутоните :?:
btw:Един съвет от мен вземи една картинка на някой телефон и гледай самите елементи ще ти дойдат още по добри идей според мен :)

Back
Горе