Още един проблем като всичко ми излиза въпрос ??????

dan4o

Registered
Още един проблем като всичко ми излиза въпрос ??????
:lol:
Форума мненията ЛС
всички са с ???? :(

дай форума да го видим
може просто енкидонга да се е прецакал...

ето кака да смениш енкодинга ако си със FireFox
горе във менюто цъкаш
Изглед => Кодиране на знаци => ако е UTF-8 смани на Windows-1251 а пък ако е Windows-1251 го направи UTF-8

renegat96 каза:
дай форума да го видим
може просто енкидонга да се е прецакал...

ето кака да смениш енкодинга ако си със FireFox
горе във менюто цъкаш
Изглед => Кодиране на знаци => ако е UTF-8 смани на Windows-1251 а пък ако е Windows-1251 го направи UTF-8

Има 2 варианата.. 1ния е този на renegat96... , но в този случай , на останалите потребители ще им излиза.. "????!?!"
2рия вариант е :

#Отвори language/lang_bulgarian/lang_main.php

#Намери :

Код:
$lang['ENCODING'] =

#След ' = ' провери дали е " windows-1251 " , ако не е това , го направи да е това : ' windows-1251 ' , ако е това , незнам как сещам се за един вариант, друг , той е доста глупавичък Да отворяш всеки файл,по отделно.. с Notepad и да го сеиф като "UFT-8" пак php...

---------------------------

Дано съм помогнал

А може ли да е от самата дата база ?
Защото всичко което се записва там е с такива ???? :(
Категорийте и мненията се оправиха но Сега за cash mod и банерите пак се появяват ???

Извинявам се , че се намесвамам , но банера най - долу ли ти се появява :oops:

Faraonqbq каза:
Извинявам се , че се намесвамам , но банера най - долу ли ти се появява :oops:
Имам 2 мода м/у мненията и от горе и отдоло на форума
Като форума беше на моя компютър нямаше такъв проблем качих го там и тея въпроси

Благодаря много :wink: Просто и аз имам една отдолу, но тя е от Хоста , исках да съм сигурен :wink:
Пак Благодаря :)

Когато си правил тия модове има ли някъкви нови php files , които си добавял във форума ?

По принцип е обратното . Има много причини това да е така ...

-Шрифта
-базата данни
-хоста
-браузъра

има и други , но това са най-основните .

Смени хоста , но първо пробвай с IE може да си е нормално :shock: M$ :P

това е от базата данни ... :) и аз си местих форум от freehostia на free-zona беше така но един господ може да каже как го оправих спомнях си че след като го оправих после ъ то беше е е такива :)

djvato каза:
това е от базата данни ... :) и аз си местих форум от freehostia на free-zona беше така но един господ може да каже как го оправих спомнях си че след като го оправих после ъ то беше е е такива :)
Припомни си :)

Back
Горе