ПРПБЛЕМ - SD card

tsvetelidonov

Registered
Имам nokia3110c и карта с памет .. ползвах го известно време и изведнъж започна да ми иска няква парола на картата .. а аз не съм слагал такава .. и не мога да я форматирам .. като я свържа към PC-то и ми иска парола от тел-а .. пробвах и с други машинки да я свържа .. ма се едно не съществува картата .. много зле .. та искам да питам .. има ли някъв универслаен код .. или да си копувам нова SD?

Проблема е МНОГО често срещан при Нокия с самозаключването на СД картата за памет.
Пробвай да вържеш картата с четец за карти(не на тела) и формат в FAT32(з а д ъ л ж и т е л н о) с HP Format tool!

Успех!

Нестава .. едно момче днес ми каза .. че на по-старите модели било по-добре да се сложи 256мб .. и тва е .. и ме попита дали преди ми се е изключвал телефона като после показва само бял екран (а то се случваше. доста често по едно време) .. и ми каза че е от картата .. трябвало да си взема нова карта с 256мб .. и къде да я намеря ... кат вече са по 8ГБ та сиг. и повече. флашива работа .. ако някой все пак знае как да я оправя .. или ква е цената на сервиз .. или ако някой иска да си я купи после .. щото като я оправя .. няма да я сложа 2-ри път в нокията :D или ми кажете къде в Плевен има кошче за рециклиране на ел. отпадъци :D peace

Back
Горе