Пак мнение :S

roody

Registered
design1.png

Това жалко подобие на лого може (даже е препоръчително :D ) да се махне. Ако може някой да направи нещо подходящо ще бъда много благодарен. Искам и критики :roll:

dumi каза:
ако сложиж едно лого и направиш в светло син цвят дизайна ще стане супер
Светло син..
Виж че идеялно си му пасва...
Къв е смисал да променя сичко?

Само при мен ли е така или има някакво разминаване под ИЕ
razminavane.jpg

Като се има предвид че скролове няма.

къде тука...трябват ми размери...или дай тфа дето ти е фон'а...ако е картинка де.

Направи текста Roody с по малко опацити и ще е екстра...
@Roody мания май свърши работата... ;)

Mхм! При това чудесна! Този бъг е само при 1024х768. Ще го оправя.
Мания можеш ли да ми дадеш картинката обаче без логото, защото ми дойде 1 идея. Мерси :?:

Освен, че във варянта на mania не виждам как ще коднеш текст с намалено опацити друго не виждам. Тази трева на фон е на пълно излишна. Светлинката в "логото" е напълно излишна. Навигацията може да я позиционираш по-добре. Фуутъра вземи му бий един център и го направи с по-малки букви и да не се набива на очи толкова много. Web Design с текст с anti-aliasing - гениално. Когато правиш уеб дизайн пиши текстовете на None.

П.С: Това се отнася за варианта на mania. Този на roody е доста по-зле (не се обиждай човек).

PodMatrix, виждам, че много разбираш. Покажи да видим какво значи за теб хубав дизайн.
@mania. Трябва ми само картинката, без текстовете в менюто, главната чат и футъра. Ще можеш ли да ги махнеш и да ми я дадеш така. Тога точката ти е 100%-ова. Даже ако можех и 2 щях да дам :D

Back
Горе