Пак проблем

qrxxd

Registered
Многократно съм си инсталирал phpBB, но нещо се бъгна и няма оправяне. Инсаталирам phpBB 0.2.2 (бях с RC2, но не ми харесва) и нещо става ... Немога да вляза в акаунта си. Пиша си името и паролата натискам ENTER или "Влез" и ми зарежда на същото място (не и в акаунта ми), когато натисна влез все едно не е и помръднало, само дето ми се трият написаните име и парола. Защо така. Изтрих си цялата директория, теглих наново форума и пак същия проблем :(.
Някой знае ли как се поправя
?

знаеш ли какво пробвай след като си въведеш потребителя и паролата натискаш ок и като те заведе пак на същото място натистни Влез за да си прочетеш личните съобщения и виж какво ще ти покаже ?

:D даже и пробвах. Ама нестава :cry: . Може ли да пробваме едно нещо: Някой да качи на сървър phpBB който той използва и да пробвам да го тегля от там :). Моля!

qrxxd каза:
:D даже и пробвах. Ама нестава :cry: . Може ли да пробваме едно нещо: Някой да качи на сървър phpBB който той използва и да пробвам да го тегля от там :). Моля!
в смисъл ? да инсталирам един phpbb форум и да го изтеглиш незнам как ще стане освен да го рарна ... :)

Back
Горе