Пери ме тока

relax4o

Registered
gLaVoReZa каза:
Баси гадното. И аз съм го чувал тоя случай с 15-те удряния от светкавица, ама то по принцип не се мре от светкавици, защото колкото и странно да звучи, човешкото тяло може да издържа до 20 000 волта ток, а гръмотевиците са само 1500-2000.

А, имаше някакъв човек, дето като се ядоса и може да пали разни работи. Поне така твърдеше де, ама сега дали е истина не се знае.

Човешкото тяло може и да издържи, ама сърцето ще издържи ли ?
Иначе силно зависи от амперите, които протичат. 100 милиампера са достатъчни, за да убият човек.

index

Super Moderator
    • 164.jpg

То па едно сърце ...... Проблема, е че погребението ще струва много след това :D Вече ставам от дивана, занулявам се на печката и машата, и правя каквото трябва да правя .... Още няколко месеца .... ( половин година ).
Също така ,ако някой си няма работа, може да дойде да нарежем тука едни дърва :d

god_of_cs

Registered
Ако кажеш къде си и не е много далеч бих дошъл. Ама без майтап. Иначе хората реват че тока е скъп - ходи помагай на хората за по- евтино.

brad4edat

Registered
Мълниите са по няколко милиона волта и по няколко хиляди ампера!!!!!
Там десетки хиляди въобще звучат като заряд от китайска батерия, мълниите бачкат с милиони, играят на едро, не си поплюват :D

Горе