T TheMaster Registered 13 Май 2010 #1 Как мога да направя когато направя една тема заключена тя всъщност да става платена. Като искам да пусна тема да пратя смс и да получа код който да въведа. Имам регистрация в мобио Благодаря предварително!
Как мога да направя когато направя една тема заключена тя всъщност да става платена. Като искам да пусна тема да пратя смс и да получа код който да въведа. Имам регистрация в мобио Благодаря предварително!
E embaka Registered 13 Май 2010 #2 ами направи си проверка ако ид-то на темата е равно на това ид което искаш да е платено да ти изведе съобщение с номер за смс
ами направи си проверка ако ид-то на темата е равно на това ид което искаш да е платено да ти изведе съобщение с номер за смс
T TheMaster Registered 16 Май 2010 #3 embaka каза: ами направи си проверка ако ид-то на темата е равно на това ид което искаш да е платено да ти изведе съобщение с номер за смс Увеличете... да но проблема е че с php имам малък опит ще съм ти благодарен ако помогнеш.
embaka каза: ами направи си проверка ако ид-то на темата е равно на това ид което искаш да е платено да ти изведе съобщение с номер за смс Увеличете... да но проблема е че с php имам малък опит ще съм ти благодарен ако помогнеш.