Плащат ли mobio.bg

HunteR

Super Moderator
Еми от wisdom.bg минах на mobio.bg.
Според вас плащат ли и на някой плащали ли са му?

deam0n каза:
Предполагам плащат. А защо смени wisdom-а ?

аз ще ти отговоря вместо него щот дават много малко пари многгооооо :wink:

hackera каза:
deam0n каза:
Предполагам плащат. А защо смени wisdom-а ?

аз ще ти отговоря вместо него щот дават много малко пари многгооооо :wink:
Не е за това.
Дават еднакво.
Смених го, защото тия от wisdom.bg само се правят.
Значи поръчах си нов префикс там и чакам с дни да ми го одобрат и не искат.
Чаках 1 седмица и реших да се местя.
В mobio.bg за 2 дена ми одобриха регистрацията и SMS номера.

Надявам се, че плащат. Събрал съм 15 лв, ще изчакам още 5 лв и ще си ги поискам :)

Искам да питам във mobio.bg става ли примерно

pay csbg акаунтът ви

и да се следи по някав начин кой потребител колко SMS е пратил

Плащащ разбирасе. Работя с тях от 1 месец.. 250лв.. са ми изплатили .. само тря имаш банкова сметка.. до 1 ден прежедат парите..

100% Коректни :?:

ramzes4o каза:
Искам да питам във mobio.bg става ли примерно

pay csbg акаунтът ви

и да се следи по някав начин кой потребител колко SMS е пратил

Става и аз работя на този принцип.. Обаче неискам кажа как го права защото имам доста конкуренти който искат да разберат как става :)

абе начи не ви разбирам от уиздъм са толкова кадърни... ползвам ги от няколко месеца... вярно не е много време, но пък до сега не съм имал проблеми...
до сега не са ме бавили повече от няколко часа(1-12), нито префикси са ми отказвали нито нищо... а вземам малко... има няма 50 лв/месец... изпращат достатъчно бързо парите... сичко ОК... не разбирам защо като имате проблем просто не им се обадите по телефона за да се разберете като хората, ами тръгвате към мобио и т.н.

А някой може ли да обясни , точно как работят тези сайтове и какво правят...

sh0ck каза:
А някой може ли да обясни , точно как работят тези сайтове и какво правят...
Създаваш си услуга. Примерно някой човек праща смс на номер 2626 с текст pay sh0ck и парите, които са похарчени за този смс идват при фирмата, с която работиш, при оператора и при теб. При теб идват само 40%, което означава, че ако смс услугата струва 2.40, то при теб идват само 0.80лв :) Измисляш си услуги, които правиш срещу изпращане на смс и си готов.

Сега на другите. Искам да ви кажа, че mobio.bg (според мен) са много по-добри от wisdom, защото wisdom не ми одобриха регистрацията даже (не знам защо), а на mobio им трябваха 2 дни, за да ми я одобрят. При mobio чакаш за одобрение на услугите до 24 часа през работните дни от седмицата (понеделник-петък). Изпращането на пари също се осъществява до 24 часа. При задаване на въпрос вече има и онлайн чат със съпорт :) mobio му е майката :)

Ам мога ли да се регистрирам и да ползвам mobio.bg при положение че нямам 18 години ? И ако нямам сайт (просто имам друг начин за опрериране с СМС-и) в бглига.бг сам натрупал 40 000 кредита (400 = 1 смс = 2.40 а не сам дал стотинка) Тези пари ако бяха към мой номер нямаше да е никак зле ..

Back
Горе