Подарявам промо код за JumpBG(50% отстъпка)

topchokt

Registered
Здравейте!
Тъй като JumpBG има рожден ден и подарява промо кодове с различни отстъпки и аз се сдобих с такъв.
Та подарявам го. Промо кода е за 50% отстъпка от цената и безплатен домейн. Условието е да ми дадете домейна.
Някой ще кажат, добре де и ние можем да си вземем... Да, така е, но някой може да иска да използва тази отстъпка, на мен не ми трябва хостинг, а домейн.

Говорил съм с JumpBG и от там ми казаха, че няма никакъв проблем да подаря промо кода си:

Ако има желаещи, нека ми пишат ЛС.

Да, обаче всеки може да получи промокод след като въведе емайл адреса си в началото.

Angry каза:
Да, обаче всеки може да получи промокод след като въведе емайл адреса си в началото.
Да, точно това исках да кажа.
Просто някой може да иска да използва 50% отстъпка от цената, като използва 2-ри промо код.
Тоест може да използва неговия си и този.

А сигурен ли си, че след като се използва 1 промо код в акаунта ще може и втори ? По тази логика, ще кажа на всичките ми приятели да ми дадат промо код и да си удължа хоста за 80 години и да имам към 20-30 домейна ...

lub4o каза:
А сигурен ли си, че след като се използва 1 промо код в акаунта ще може и втори ? По тази логика, ще кажа на всичките ми приятели да ми дадат промо код и да си удължа хоста за 80 години и да имам към 20-30 домейна ...
Някъде да съм казал, че съм сигурен?
Някой може да иска да си регистрира 2-3 хостинг акаунта.

Малко се объркахте.
Всеки има право да ползва колкото промо кода иска, но 2 кода за 1 услуга не може.
T.e. примерно 5 отделни хоста с 5 промо кода е окей.
Но 1 хост за 2 години с 2 промо кода не.

lub4o каза:

не можеш да използваш 2 кода за 1 услуга
иначе може да вземеш колкото си искаш хостинг с 50% отстъпка
дори и в 1 акаунт да са, не е забранено

Back
Горе