Подобрения в dimisoft.net

stoyand

Registered
Здравейте,

Днес пуснахме обновената начална страница. Дизайнът също претърпя леки промени, с които се опитахме да улесним максимално престоя на потребителите в сайта.

http://www.dimisoft.net

Очакваме вашите мнения и препоръки :)

Код:
Fatal error: Uncaught exception 'FacebookRestClientException' with message 'Session key invalid or no longer valid' in /home/dimigr1/public_html/includes/facebook/facebookapi_php5_restlib.php:3374 Stack trace: #0 /home/dimigr1/public_html/includes/facebook/facebookapi_php5_restlib.php(1723): FacebookRestClient->call_method('facebook.users....', Array) #1 /home/dimigr1/public_html/facebook_system.php(73): FacebookRestClient->users_getInfo('1826826467', Array) #2 {main} thrown in /home/dimigr1/public_html/includes/facebook/facebookapi_php5_restlib.php on line 3374

akolevutd каза:
Код:
Fatal error: Uncaught exception 'FacebookRestClientException' with message 'Session key invalid or no longer valid' in /home/dimigr1/public_html/includes/facebook/facebookapi_php5_restlib.php:3374 Stack trace: #0 /home/dimigr1/public_html/includes/facebook/facebookapi_php5_restlib.php(1723): FacebookRestClient->call_method('facebook.users....', Array) #1 /home/dimigr1/public_html/facebook_system.php(73): FacebookRestClient->users_getInfo('1826826467', Array) #2 {main} thrown in /home/dimigr1/public_html/includes/facebook/facebookapi_php5_restlib.php on line 3374

При проблеми:
Ако ви се появи грешка, трябва да изчистите кеша на браузъра си или да излезете от акаунта си във Facebook и да влезнете отново.

На мен лично повече и от kaldata.com ми харесва но проблема е че kaldata е с доста повече информация :)

Много ми харесва дизайна и подредбата на сайта като цяло, само черният хоувър на бутончетата може би малко дразни, понеже се слива с сянката. :)

Браво . Просто уникално , не мога да повярвам че е с PHP-Fusion . Има само едно нещо което ме дразни и това е , както каза потребителят преди мен хоувър на главната навигация ( Начало Търсене Каталог ....) не трябва да е черен , някак си е дразнещо .

topchokt каза:
Браво . Просто уникално , не мога да повярвам че е с PHP-Fusion . Има само едно нещо което ме дразни и това е , както каза потребителят преди мен хоувър на главната навигация ( Начало Търсене Каталог ....) не трябва да е черен , някак си е дразнещо .

Какъв цвят според вас би паснал по-добре?

PS. Засега съм го оставил без ховър ефекта :)

Вече сме с нова хоризонтална навигация, подобрени секции Архив, Статии, ДимиУчител и Форуми :) :)

Само на мен ли ми се струва, че е претрупан тоя дизайн?
Иначе за PHP Fusion е перфектно изпълнение, Браво!

Karcho каза:
Само на мен ли ми се струва, че е претрупан тоя дизайн?
Иначе за PHP Fusion е перфектно изпълнение, Браво!

Претрупан в смисъл? :cry:

Back
Горе