Подходяща платформа?

LASToneLEFT

Registered
Здравейте,

имам идея за сайт, в който потребители имат възможността да пускат своите обяви и съответно да преглеждат чужди такива. До този момент съм работил единствено с WordPress, но не мисля че тази платформа ще ми бъде полезна отново, тъй като е по-ориентирана към блоговете. Бихте ли ми предложили някаква алтернатива? :)
Благодаря предварително.

Поздрави

Joomla е хубава система, но може да ти се стори по-сложна от WordPress и ще мине време преди да свикнеш с нея. Има и други недостатъци като например, някой плугини за това което искаш може да струват пари или ако са безплатни за сваляне то тогава съпорта им може да ти струва пари.

Трябва да вложиш пари и в темплейт който да наподобява сайта който искаш. Разбира се винаги може да си изтеглиш безплатен или някой пиратски, но често в тях или има зловреден код или никой не се занимава да ги обновява и ти оставаш на сухо.

Видях предложението на Index и изглежда доста добро, скрипта може да си го свалиш дирекно от уеб сайта и е точно за нещото което ти трябва. Видях форумите им и имат г/д добро общество от около 4 хиляди човека. Предимство е и факта, че системата е направена точно за това което искаш тъй, че може да не влагаш пари в теми и добавки. Нещо за което не съм сигурен е дали има български език (ако сайта искаш да ти е на български), може да се наложи да трябва да платиш на някой (10-15лв) или сам да се наемеш да си я преведеш.

Back
Горе