S StormBreaker Registered 5 Януари 2010 #203 SandPrince каза: Обновения ми десктоп... Увеличете... Интерисува ме, кажи ми
N nepoznatia Registered 4 Септември 2010 #207 SandPrince каза: Обновения ми десктоп... Увеличете... Ооо, и аз съм с този Wallpaper .
T talevtehnology Registered 4 Септември 2010 #209 Ето и моята Федорка :wink: Малко е бъркотия ама тия дни бая бачкане
N nepoznatia Registered 4 Септември 2010 #212 Хех, не се чудете, защо има празни места в колонките . Просто има файлове, който не искам да показвам.
Хех, не се чудете, защо има празни места в колонките . Просто има файлове, който не искам да показвам.
N nepoznatia Registered 4 Септември 2010 #215 alex95_bg_2 каза: А ако имате 3д очила (red/cyan): Увеличете... Ухаа
M misho Registered 6 Септември 2010 #219 Само аз ли живея втакъв хаос? alex95_bg_2, с какъв компютър си? Струва ли си това 3D? Имам само едни очила с червен и син филтър, ама нещо виждам двойно с тях.
Само аз ли живея втакъв хаос? alex95_bg_2, с какъв компютър си? Струва ли си това 3D? Имам само едни очила с червен и син филтър, ама нещо виждам двойно с тях.
A appmaster Registered 7 Септември 2010 #220 misho каза: Само аз ли живея втакъв хаос? alex95_bg_2, с какъв компютър си? Струва ли си това 3D? Имам само едни очила с червен и син филтър, ама нещо виждам двойно с тях. Увеличете... Не си само ти Мене ме е срам да покажа моя каква каша е
misho каза: Само аз ли живея втакъв хаос? alex95_bg_2, с какъв компютър си? Струва ли си това 3D? Имам само едни очила с червен и син филтър, ама нещо виждам двойно с тях. Увеличете... Не си само ти Мене ме е срам да покажа моя каква каша е