Струвало си е! Много ме кефи дай рецептатаpurko каза:Скъсах си нервите докато го нагласяEv0luti0N каза:Тоя ме разби много надъхва. И аз искам!![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Струвало си е! Много ме кефи дай рецептатаpurko каза:Скъсах си нервите докато го нагласяEv0luti0N каза:Тоя ме разби много надъхва. И аз искам!![]()
![]()
Eros, кефиш ме заради аватара ти и ще ти я дамeros каза:Струвало си е! Много ме кефи дай рецептатаpurko каза:Скъсах си нервите докато го нагласяEv0luti0N каза:Тоя ме разби много надъхва. И аз искам!![]()
![]()
![]()
Този ми е на работното място, в нас е default-а на 7мицата.nom3r1 каза:@trevata, ако го гледам т'ва поне 5 минути без да откъсна очи от него ще превърта/изпуша/ тотално!![]()
trevata каза:Този ми е на работното място, в нас е default-а на 7мицата.nom3r1 каза:@trevata, ако го гледам т'ва поне 5 минути без да откъсна очи от него ще превърта/изпуша/ тотално!![]()
Това е специален уолпейпър...
Като връткаш кодче от 10 часа и все нещо не му е като хората, спираш за 10 минутки, взираш се в него и изведнъж ти идва просветление как да станат нещата.
Works for me![]()
Да!Replace каза:Ти на това десктоп ли му викашReader каза:...![]()
Преди две години съм си показал работния плот, а ето го сега:gLaVoReZa каза:Тук май само аз не съм модерен. :twisted:
![]()