Ползвате ли password мениджъри и кои ?

Pok4

Registered
Споделете... Аз имам авторски писан от мен, който е хешнат целия и php кода му е кодиран (с едно тулче, не е zend/ioncube). Пуска се под windows с portable web сървър. Качил съм си го на Gдрайва и си го свалям когато ми трябва. Готови не ползвам, но кажете и вие мнение :)

Този ioncube дори с динамичен ключ се декодира.

Не. Не използвам подобни турове и да, всички пароли са различни и нямат общо помежду им. Долу горе са 9 до 14 символа. Разчитам на фотогеничната ми памет (за момента не съм имал проблеми)

Не съм ползвал и аз. Макс, което съм ползвал е мастър пас на браузъра. При мен са различно също, ползвам смотани за неважните неща и много сигурни и само трудно възпроизводими за много важните. Всичко под мой контрол, а и вече навлезе тази 2-степенна верификация, която малко или много прави част от тези софтуери много ненужни.

Удобството и защитата, която предлага.

Всичко можеш да си вкараш в него. Пароли, адреси, ключове и като цяло всичко.
Има екстеншъни и апове за всеки браузър и телефон.

Паролата, която е записана за даден уеб сайт се разпознава и от съответния апп, което е много удобно. Разбира се не всички апове разпознават парола запазена за уеб сайт - вероятно причината е начина, по който е написан аппа.

Не се притеснявам, че ще забравя нещо да взема с мен. Винаги си имам паролите там, където искам да ги ползвам.

А да не казвам какво удобство е с лицевото разпознаване на айфона.

Back
Горе