Помогнете за хедър...

K0ceTo

Registered
Айде и аз да поискам най-накрая помощ за фотошоп...

headermc7.gif

Та...това е хедъра за енциклопедията която разработвам...ама ми стои празно.Опитах да добавя още книги, но не стоят добре.

Дайте някаква идея какво да направя...

Ами сложи някакъв патерн отзад.

<? офтопик
Купи си домейна - e-znanie.com, защото така, както го обявяваш много лесно някой може да го регистрира под носа ти.
?>

Ам..не ме бърка особенно.Ще измисля друго име :), ами за патерна...искам да е бяло.То с патерна пак ще седи празно.

А иначе сайта е изцяло в зелено бяла гама и ако сложа някакъв патерн, той трябва да е зелен...А така няма да се откроява от фона.

Ок ето това е за пример:
headermc7.gif

Не го слагай така както е сега! Давах просто пример, много е претрупано.
Можеш да използваш някой от ефектите които сложих. Много оригинално ще е това с лампичките. Стъпките в по-малък брой също ще изглеждат добре. Другите ефекти така са си добре ;).

Не го пипай хедъра мен така ми хвана окото, че с нетърпение чакам да видя сайта. А и вземи си купи домейна, че може да го загубиш, а е добър :wink: . Според мен хедъра си е много добре :)

Да, това с крушката е интересно..само да намеря такава четка...

А за домейна...те .нет и .орг са свободни, а дори да го купят няма да могат да пуснат веднага качествен сайт, а моя е почти готов.Така че няма притеснение.

EDIT: Kак е ел. крушка на енглийски :oops:

K0ceTo каза:
Да, това с крушката е интересно..само да намеря такава четка...

А за домейна...те .нет и .орг са свободни, а дори да го купят няма да могат да пуснат веднага качествен сайт, а моя е почти готов.Така че няма притеснение.

EDIT: Kак е ел. крушка на енглийски :oops:
Ел. крушка на английски е electric bulb или electric lamp

headerqt0.gif

С крушката се получи добре ;), само в дясно където е "Онлайн енциклопедия за малки и големи", ми се струва много празно в сравнение с дясното...само че идея не ми идва какво да правя с това място.

Крушката е вграден инструмент в photoshop CS3 (за др. версии не знам).
Изкарва се като натиснеш на U, после натиснеш на custom share tool и търсиш отгоре на share. Там има и сърчица, стрелки, стъпки и др.

Back
Горе