K koko_371 Registered 23 Ноември 2007 #1 Еми значи изтрих си стария xampp и ся си изтеглих друг инсталирам го и ми излиза ERORR изтеглям инстала и на стария xampp (същия като преди) и пак не ми става.. Моля ви кажете що така и как да го оправя
Еми значи изтрих си стария xampp и ся си изтеглих друг инсталирам го и ми излиза ERORR изтеглям инстала и на стария xampp (същия като преди) и пак не ми става.. Моля ви кажете що така и как да го оправя
M mitko876 Registered 23 Ноември 2007 #2 Забрани на скипе от настройките да ползва портове еди кой си
K koko_371 Registered 23 Ноември 2007 #3 mitko876 каза: Забрани на скипе от настройките да ползва портове еди кой си Увеличете... Дори и да не сЪм пуснал Skype пак не стаа ;[
mitko876 каза: Забрани на скипе от настройките да ползва портове еди кой си Увеличете... Дори и да не сЪм пуснал Skype пак не стаа ;[
A adrian Registered 23 Ноември 2007 #4 Каква грешка дава? Не може да се гадае така от какво е проблема
K koko_371 Registered 23 Ноември 2007 #5 Инсталирах си appserv, и всичко е наред с него. Можете да заключвате темата.