Помоооооощ!

Kniaza

Registered
Моля ви някой ако може да ми направи някой подходящ код за сайт: www.sisoka.hit.bg моля ви много!Който иска да се включи в екипа ми да ми помогне, много ви моля помогнете.Благодаря предварително!

Какъв код ?

morkov4o каза:
Какъв код ?
Ох много се извинявам...Аз от бързане.Код за дизайн много ви моля за дизайн код, подходящ за сайта!

Kniaza каза:
morkov4o каза:
Какъв код ?
Ох много се извинявам...Аз от бързане.Код за дизайн много ви моля за дизайн код, подходящ за сайта!

Влизаш тук :
http://store2.data.bg/webtourist/

и си избираш един дизайн който ти харесва и теглиш кода (има .rar файлове за теглене).
Преправяш го малко и го ползваш.

Може да потърсиш други темплейти (готов дизайн) в нета и пак да ги ползваш.

admin каза:
Kniaza каза:
morkov4o каза:
Какъв код ?

Влизаш тук :
http://store2.data.bg/webtourist/

и си избираш един дизайн който ти харесва и теглиш кода (има .rar файлове за теглене).
Преправяш го малко и го ползваш.

Може да потърсиш други темплейти (готов дизайн) в нета и пак да ги ползваш.
Благодаря ти много, но как да си сваля, или да видя кода?Аз си го свалих този дизайн. но това е картина само, няма код :( къде е кода?

предполагам сваляш някъкво рарче :) като го резархивираш търсиш за файлове ,които са .php или .html отваряш с нотепад да кажем и ето ти го кода :)

morkov4o каза:
предполагам сваляш някъкво рарче :) като го резархивираш търсиш за файлове ,които са .php или .html отваряш с нотепад да кажем и ето ти го кода :)
Благодаря ти много :) много сте добри, благодаря ви!

Ако имаш бъдешти затруднения не се притеснявай да питаш:)))

Благодаря ви, но не става :( гадно...Ако някой може да ми даде направо подходящ код за тоя сайт... :(

Kniaza каза:
Който иска да се включи в екипа ми
аз бих искал да си включа в екипа но искам да попитам тематеката на сайта каква ще е???

в този сайт който беше посочен още в 1вото мнение на темата като влезеш в клипчета защо някой са ми натака : ? т.е. това в ляво

renegat96 каза:
Kniaza каза:
Който иска да се включи в екипа ми
аз бих искал да си включа в екипа но искам да попитам тематеката на сайта каква ще е???
Пиши лично :) ще ти обясня

Back
Горе