Помощ за ЛОГИН ПАНЕЛ интегриран с phpBB3 за този дизайн...

OMG

Registered
Здраветей,
значи искам помощ за ЛОГИН ПАНЕЛ интегрирам с phpBB3 за този дизайн - ( http://prikachi.com/images/255/5176255a.png ) ,
КОД НА ДИЗАЙНА:
Код:
.login {
	background-color:#333435;
	width:1000px;
	margin-left:auto;
	margin-right:auto;
}

#login {
	background:url(../images/css/login.png) repeat-x;
	width:990px;
	height:44px;
	padding-left: 10px;
}

.login-form {
	margin:0 0 0 10px;
	padding-top:7px;
}

.username {
	background:#e2e2e0;
	border:none;
	color:#727272;
	font-size:12px;
	width:150px;
	height:25px;
	border-radius:3px;
}

.password {
	background:#e2e2e0;
	border: none;
	color:#727272;
	font-size:12px;
	width:150px;
	height:25px;
	border-radius:3px;
}

.login-button {
	padding:6px 10px;
	margin:2px; 
	font-size:12px;
	text-align:center; 
	margin-left: 2px;
	color:#FFFFFF;  
	border:1px solid #009AEF; 
	border-radius:3px; 
	background:-moz-linear-gradient(top, #59C8EF, #00A5DF); 
	background:-webkit-gradient(linear, left top, left bottom, from(#59C8EF), to(#00A5DF)); 
	background:-webkit-linear-gradient(#59C8EF, #00A5DF); 
	background:-o-linear-gradient(#59C8EF, #00A5DF); 
	background:linear-gradient(top, #59C8EF, #00A5DF);  
}

.login-button:hover {
	padding:6px 10px;
	margin:2px; 
	font-size:12px;
	text-align:center;
	border-radius:3px; 
	border:1px solid #009AEF;
}

.register {
	background:url(../images/css/reg.png) no-repeat;
	width:94px;
	height:32px;
	float:right; 
	margin-right: 2px;
	margin-top:1px;
}
.register:hover {
	background:url(../images/css/reg_hover.png) no-repeat;
}

.loss-pass {
	background:url(../images/css/loss.png) no-repeat;
	width:94px; 
	height:33px;
	float:right; 
	margin-right:423px;
	margin-top:1px;
}
.loss-pass:hover {
	background:url(../images/css/loss_hover.png) no-repeat;
}



КОД ОТ index.php:
Код:
<div class="login">

<div id="login">
<form action="" method="post" class="login-form">
<input type="text" name="user" value="Потребител" class="username" onfocus="if (this.value==this.defaultValue) this.value=''" onblur="if (this.value=='') this.value=this.defaultValue">
<input type="password" name="pass" value="Парола" class="password" onfocus="if (this.value==this.defaultValue) this.value=''" onblur="if (this.value=='') this.value=this.defaultValue">
<input type="submit" name="login" value="Вход" class="login-button">	
<a href="../forum/ucp.php?mode=sendpassword" class="loss-pass"></a>
<a href="../forum/ucp.php?mode=register" class="register"></a>
</form>
</div>

</div>
phpBB3:
Код:
phpBB3 се намира в ../forum/ директория...
КАДЕ ДА МЕ ПРЕНАСОЧВА:
Код:
значи искам да ме пранасочва в ../index.php на сайта и да пише, че съм логнат и т.н.
Благодаря ви предварително ;)
 
Създаваш файл с име (phpBB3.php) и в него слагаш този код:

PHP:
<?php
define('IN_PHPBB', true);
$phpbb_root_path = (defined('PHPBB_ROOT_PATH')) ? PHPBB_ROOT_PATH : './forum/';
$phpEx = substr(strrchr(__FILE__, '.'), 1);
include($phpbb_root_path . 'common.' . $phpEx);

// Start session management
$user->session_begin();
$auth->acl($user->data);
$user->setup();
?>

Този файл, трябва да го добавяш във всяка страница на уеб сайта ти със следният код:

PHP:
<?php require_once("phpBB3.php"); ?>

Кода за формата за логин която си дал го замени със следният:

PHP:
<?php
    //Ако потребителя не е логнат, показваме login формата
    if ($user->data['user_id'] == ANONYMOUS)
        {
        echo"
            <div class=\"login\">
            <div id=\"login\">
                <form action=\"". append_sid("{$phpbb_root_path}ucp.$phpEx", 'mode=login', true, $user->session_id) . "\" method=\"post\" class=\"login-form\">
                <input type=\"hidden\" name=\"mode\" value=\"login\" />
                <input type=\"text\"  name=\"username\" value=\"Потребител\" />
                <input type=\"password\" name=\"password\" value=\"Парола\" />
                <input type=\"hidden\" name=\"autologin\" value=\"1\" />
                <input type=\"submit\" value=\"Вход\" name=\"login\" class=\"login-button\" />
                <input type=\"hidden\" name=\"redirect\" value=\"../\" />
                <a href=\"../forum/ucp.php?mode=sendpassword\" class=\"loss-pass\">Забравена Парола</a>
                <a href=\"../forum/ucp.php?mode=register\" class=\"register\">Регистрация</a>
                </form>
            </div>
            </div>
        ";
        }
        
    //Ако потребителя е логнат, показваме потребителско меню
    else
    {
        echo"
        <form action=\"". append_sid("{$phpbb_root_path}ucp.$phpEx", 'mode=logout', true, $user->session_id) . "\" method=\"post\">
        <input type=\"hidden\" name=\"mode\" value=\"logout\" />
        Изход: <input type=\"submit\" value=\"Излез\" name=\"logout\" />
        </form>
        ";
    }
?>

Източник: http://biblefriends.net/viewtopic.php?f=47&t=998

Ако има проблем пиши, защото не съм го пробвал дали работи.
 
Здравейте,
значи кода за ЛОГИН ПАНЕЛА неработи, като го сложа неми излиза нищо от сайт а само една лента... :(
 
Кода от phpBB3.php добавил ли си го в index.php с

PHP:
<?php require_once("phpBB3.php"); ?>

Някакви грешки появяват ли се?
 

Горе