Помощ за вода

Pussycat

Registered
Привет фотошоп умници :)

Имам сложната задача, да направя мини плаж.

Трябва ми пясъче и вода.

Аз пясъчето ще си го нарисувам, ама водата нещо ми е проблема.
Значи изгледа е такъв, че все едно си клекнал до водата и така се вижда пясъка и водата.

А който има желанието да нарисува и двете, просто... ще съм му много благодарен хи хи + точка :P

Гледох в photoshop-bg.com но там не ми харесаха, пък и там водите са или подводни или се гледат отгоре (само 1 беше такава, но не е за бряг..)
Старах се да си направя сам, но неможах.

Ще съм ви много благодарен ако така, на доброволни начела ми избачкате една такава снимчица + сейфан .psd файл за да се науча как да го направя и аз (или обеснения).

БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО

Ще те разочоровам :P

Значи изгледа е такъв, че все едно си клекнал до водата и така се вижда пясъка и водата.

бряг и вода или само вода ама крайбрежна.

Такова или имаш др предвид
vodica.jpg

Pussycat каза:

Ти така ли виждаш водата, като клекнеш до нея ? :)

неговорих пясъка ВЪВ водата, а ми брега/пясъка и водата :)

Добре ако намерите някакви такива снимки.. ще се зарадвам пак. :D

Pussycat каза:
Pussycat каза:

Ти така ли виждаш водата, като клекнеш до нея ? :)

неговорих пясъка ВЪВ водата, а ми брега/пясъка и водата :)

Добре ако намерите някакви такива снимки.. ще се зарадвам пак. :D
Виждам я така като гледам водата докато съм под водата само дето го виждам малко размърдващо се :twisted: бряг немога да направя пробвах но ми е труден :cry:

никой не ме разбра както трябва.. аз вече се оправих, намерих си снимка и си я направих по мой вкус с фотошопа :?:

Back
Горе