Помощ за дизайн на бизнес сайт

• Автор Автор sizif
  • Начална дата Начална дата

sizif

Registered
Здравейте!

Искам да използвам готовите темплейти от друг проект за това, което правя в момента, но дизайна ми е слабо място и "префасонирането" ми се опъна :(

Направих един хедър (откраднах идеята от блога на някакъв чех и я допълних - няма какво да лъжа) и горе-долу се получи:

forum_new.jpg

Останалото обаче не ми хрумва дори в какви цветове да е, за да пасне:

forum.jpg

... а искам да запазя структурата и основните елементи.

Приемам всякакъв тип помощ :)

Благодаря предварително!

Ето ти нещо което направих за бързо че трябва да тръгвам. Ползвах основен цвят оранжев, защото видях че на едиин от примерните дизайни си дал и такъв.
http://tranz.it/load.php?id=7PDYRFw2EC7mZqY0108490

Здравей, Rushvet!

Благодаря, че си отделил време, но държа да запазя основния фон бял. Въпросът е как да отделя двете колони и да подчертая отделните блокове без да дразни и като не губя връзка с хедъра.

Ако може, придържайте се към онова, с което разполагам в "черния" пример - ще ми се само да подменя елементите и да засиля контраста на шрифта.

Щом искаш да ползваш готови темплейти виж тук има подобни на твоите примери може да ти хареса нещо и примерно от 2-3 да скалъпиш един по-хубав :)

Другия вариянт е да питаш чичо гугъл за "free templates" и ще ти излязат доста, специално за бизнес саитове има доста добри :)

Мисля че така ще е добре.

http://4storing.com/gvwxr/e56b96d7f901dbf93cb022b63e7f38b2.html

big_tuck,

благодаря за линка, разгледах го - има интересни неща (харесах си някои идеи, които може би ще ползвам), но имам наличен код, който ми се иска да използвам с минимум промени, защото са много файлове и ако тръгна да пренаписвам, по-добре да запчона на чисто.

mania,

Изглежда чудесно. Лявата колона ми беше най-сериозният проблем - как да се измъкна от това статично равновесие.

Благодаря много +1т.

Ще прекаля ли, ако те помоля да ми предложиш някакви елементчета към подменюто и да ми изрежеш детайлите?

Имам предвид връзките в лявото меню - тези, които са по-навътре. Дали не може по някакъв начин да се подчертаят или да им се сложи някакво по-малко ромбче, за да не стоят така "пуснати".

Back
Горе