M macmen Registered 4 Февруари 2013 #1 Здравейте, имам нужда от помощ с настройката на host.bg Използвам CI и при всеки request ми гърми,че файловете ми не са с lowercase как мога да го оправя това
Здравейте, имам нужда от помощ с настройката на host.bg Използвам CI и при всеки request ми гърми,че файловете ми не са с lowercase как мога да го оправя това
M macmen Registered 4 Февруари 2013 #3 ами ако тръгна всички файлове да ги правя lower, на CI ще ми отнеме страшно много време. А трябва да има по- добър вариянт
ами ако тръгна всички файлове да ги правя lower, на CI ще ми отнеме страшно много време. А трябва да има по- добър вариянт
J joTunkiq Registered 4 Февруари 2013 #4 отваряш файла с notepad++ -> Ctrl + A -> Ctrl + U - това избира всичко и прави буквите в малък формат. Или пък може да си направиш една функция която да ти прави текста във файловете на малки букви
отваряш файла с notepad++ -> Ctrl + A -> Ctrl + U - това избира всичко и прави буквите в малък формат. Или пък може да си направиш една функция която да ти прави текста във файловете на малки букви