Помощ увеличаване на потребители

rf7_walker

Registered
Здрвайте

На скоро пуснах : www.phoenixbg.net
Сайт за безплатни теми темлейти скинове и т.н.

Но проблема ми е че не мога да го популяризирам .
Ако някой има идея как мога да :

Привлека повече потребители ще се раздам да ги чуя .

Току-що направи първата стъпка към популяризирането му. Това е подхода - да линкваш към сайта си на подходящите места.

Създай си блог, потърси още форуми за програмиране и уеб-дизайн и потърси подходящи теми, в които би могъл да добавиш информация и линк.

Съветът ми е да внимаваш, защото повечето администратори не толерират безсмисленото линкване, а потребителите не обичат спам-а и ефектът може да е обратен.

Създай си блог, публикувай смислени материали и го поддържай редовно (поне 1 статия седмично). Там можеш да слагаш линкове по-свободно, а това ще ти носи и точки за пред гугъл.

Помисли защо потребителите биха заредили точно товя сайт. Ако иаш ясен отговор, опитай се да го включваш в текстовете, с които популяризираш сайта си.

За идеи прегледай темите в този раздел на уеб-турист. Има нелоши предложения - от класически (като изброените по-горе) до по-нетрадиционни. Въпрос на шанс и на опит е да откриеш, какво точно би работило за твоя сайт.

rf7_walker каза:
Здрвайте

На скоро пуснах : www.phoenixbg.net
Сайт за безплатни теми темлейти скинове и т.н.

Но проблема ми е че не мога да го популяризирам .
Ако някой има идея как мога да :

Привлека повече потребители ще се раздам да ги чуя .

Много по-лесно би станало ако имаше и темплейти вътре.
Сайтът е почти празен, а това не се харесва на гоогле.
Гоогле вижда в твоя сайт много наслагани тагове.
Знам, че така са ти казали, че е по-добре за СЕО но ако е така , защо аз не съм сложил никъде такива тагове тук?
Не бих пропуснал ако имаше файда.

Това, което искам да ти кажа е, че гоогле вижда много по-добре от мен какво има в сайта ти.
Вижда, че нямаш нищо като информация и вътрешни страници, а също така вижда и тези безсмислени тагове и веднага те слага в графата спам сайт.

Моя съвет е да го изненадаш.
Да махнеш таговете и да ги замениш с много-много уникални темплейти , текст и нови вътрешни страници.

Наистина имаш прекалено малко темплейти. Аз ако бях на твое място щях да започна да популяризирам сайта едва след като е качен стотния темплейт. Така когато някой потребител влезе - ще има какво да търси и евентуално какво да ползва. А сега както е, хората влизат, излизат и едва ли ще се върнат отново.

Значи до тук съм пълен провал !
Но да погледне оптимистично :

Махам таговете . ПРЕМАХНАТИ
Качвам повече от 100 темплейта

и след това рекламирам . Ако някой има да добави нещо ?

Все пак Благодаря за помощта

Back
Горе