Поредното мнение за дизайн...

advokata каза:
Ето го вторият дизайн който правя през живота си и ще ми бъде полезно ако го оцените и да ме оплювате , здраве да е... :D

Това тук е нещото

Да ви кажа , че под Опера и Мозила ще е най-добре!

Много ми харесва :) :?:

Пич... не, че нещо не уважавам труда ти, но този сайт не е довършен. Поне за мен :) вкарай и други елементи.

EmPowerYou каза:
LiRiX каза:
Пич... не, че нещо не уважавам труда ти, но този сайт не е довършен. Поне за мен :) вкарай и други елементи.
+ че дизайна е на 15%...

Хи хи , какво имаш предвид... :twisted: Че толкова процента е готов ли?

Soul_Stealler каза:
Mного червено нещо ... :roll:

Хихи , на мен не ми харесват много много сайтовете където са със по 100 различни цвята...

И като гледам по-горе е написано че е темплейт , но това АЗ съм си го правил , хич не е готово.

Предполагам че някой хора са го гледали под ИЕ , знам лошо... Но скоро ще го направя съвместим с всички браузери (естествено като използвам РНР).

advokata каза:
Soul_Stealler каза:

Хихи , на мен не ми харесват много много сайтовете където са със по 100 различни цвята...

И като гледам по-горе е написано че е темплейт , но това АЗ съм си го правил , хич не е готово.

Предполагам че някой хора са го гледали под ИЕ , знам лошо... Но скоро ще го направя съвместим с всички браузери (естествено като използвам РНР).

ем така ми се стори щото съм виждал нещо подобно.
извинявам се ако не е така.

а недей да вкарваш твърде много цветове да не стане като коледна елха....
избери си гама която те кефи и работи в нея :?:

SandPrince каза:
advokata каза:
Soul_Stealler каза:

Хммм , нека видя , за многото цветове... Червено , почти прозрачно бяло и сиво... Някак си не ми звучи на коледна елха... :D :twisted:

advokata каза:
SandPrince каза:
advokata каза:

Хммм , нека видя , за многото цветове... Червено , почти прозрачно бяло и сиво... Някак си не ми звучи на коледна елха... :D :twisted:

не бе не ме разбра...

както и да е.
давай все така.

Аааа, това по-може да мине. АЗ писах коментара като беше едно черно/бяло. Ама и тва има още кво да се прави по него.

advokata каза:
PoDMaTRiX каза:
Тук няма дизайн!!!

Я пак... Я пак...

Направих нова версия на сайта , червенушка...

ПРЕДУПРЕЖДАВАМ ВИ , тези които са със ИЕ , по-добре да не го гледат...

Защо го правиш тогава ... много хора ползват ИЕ ... някак си е глупаво .. а дизайна ми се вижда незавършен .. мн семпло и банално седи

Back
Горе