H hishnika Registered 5 Декември 2007 #22 advokata каза: Ето го вторият дизайн който правя през живота си и ще ми бъде полезно ако го оцените и да ме оплювате , здраве да е... Това тук е нещото Да ви кажа , че под Опера и Мозила ще е най-добре! Увеличете... това е web темплейт нз кво се кефите толко, не искам да ти развалям кефа ама sorry
advokata каза: Ето го вторият дизайн който правя през живота си и ще ми бъде полезно ако го оцените и да ме оплювате , здраве да е... Това тук е нещото Да ви кажа , че под Опера и Мозила ще е най-добре! Увеличете... това е web темплейт нз кво се кефите толко, не искам да ти развалям кефа ама sorry
B BaHKaTa Registered 5 Декември 2007 #23 hishnika каза: advokata каза: Ето го вторият дизайн който правя през живота си и ще ми бъде полезно ако го оцените и да ме оплювате , здраве да е... Това тук е нещото Да ви кажа , че под Опера и Мозила ще е най-добре! Увеличете... това е web темплейт нз кво се кефите толко, не искам да ти развалям кефа ама sorry Увеличете... Докато не видя не вярвам...покажи ми сайта. Ако ти си го правил е супер.Много ме кефи.Браво. Ако е темплейт...хубав си го избрал.
hishnika каза: advokata каза: Ето го вторият дизайн който правя през живота си и ще ми бъде полезно ако го оцените и да ме оплювате , здраве да е... Това тук е нещото Да ви кажа , че под Опера и Мозила ще е най-добре! Увеличете... това е web темплейт нз кво се кефите толко, не искам да ти развалям кефа ама sorry Увеличете... Докато не видя не вярвам...покажи ми сайта. Ако ти си го правил е супер.Много ме кефи.Браво. Ако е темплейт...хубав си го избрал.
H hishnika Registered 5 Декември 2007 #24 тука по форума имаше такава тема 100% но как е заглавието, нз (че се разровя)