Портфолио ми

Soul_Stealler

Registered
http://soul-design.org/
Ще се радвам на мнения и препоръки :)

Портфолиото за момента не е достъпно под IE.

Това че не е достъпно под ИЕ ти е най големия проблем много хора няма да могат да го разгледат аз например имам и мозила но само като видя такава забрана и излизам директно.

Бих казал доста креативност си вложил :) . Браво. Само да ти предложа:

При самата навигация нали натискаш с мишката върху текста и се появява следващата страница. Хубаво ще е да изкача едно балонче с помощен текст къде ще те отведе :) Примерно "портфолио" ,"контакти", "за мен".

Това е от мен. Още веднъж много добре си се справил. БРАВО! :)

teroristd каза:
Това че не е достъпно под ИЕ ти е най големия проблем много хора няма да могат да го разгледат аз например имам и мозила но само като видя такава забрана и излизам директно.
Човека е казал
за момента
, следователно ще си работи :)
Иначе много добро браво :)

Едни подсказки наистина не биха били излишни :) Иначе е супер измислено!!! Браво ;)

Аааа човек качил си го, браво!
Както ти казах и в едно23 - поздравления, много хитро решение :?: :?:

Поздравления :?:

Забелязах че не е правено на флаш а с jquery можеш да пуснеш едно уроче как се правят подобни работи ако имаш време :) и между другото в ИЕ леко се вижда кутийката в която са екстрите :?:

Много добре е направено, с много фантазия :) Но наистина в първия момент не се разбира добре кое как да се достигне. Ако е обикновен клиент (примерно) - трудно ще се оправи :lol: Наистина е добре да сложиш някакви подсказки.

Мерси са хубавите отзиви :)

teroristd, да, няма флаш. То общо взето всичко опира до абсолютно позициониране на елементите и тяхното анимиране с javascript, не е нищо сложно ;) В момента съм затрупан с работа по проекти, като ми остане време ще драсна някой урок :)

Обнових си портфолиото малко.
На секцията FOLIO добавих картинка, ако сайта се разработва (intext, designdevils) и едно скролче, защото много надолу стават проектите. :)

Нещо не работи скролчето :) Нито с мишката да го цъкна, нито да врътна (което би било добре да бъде направено) :)

Също така забелязах, че където и да цъкнеш, има последователност MAIN > PORTFOLIO > CONTACTS > BIO .. би било добре да има някакъв hover с който се вижда в/у какво е застанала мишката :) на различните места :)

скролчето работи вече... linux е case sensitive... :)

Това за ховъра съм си го мислел, но ще стане малко кофти.

Все още мисля идеята как да стане да си избираш на коя страница да отидеш

http://soul-design.org/

2 свежи промени:
едната е ако отворите сайта и стоите на индекса повече от 7 секунди
другата е доста незначителна - като е избран сайт да стои ховъра на бутона

Екстра е, но мисля, че дори и на по-малко секунди да я направиш тази анимация няма да сбъркаш. Защото мисля, че голям процент от посетителите дори не са се сетили да цъкнат на името ти и съответно са взели сайта ти просто за някакъв текст на черен фон :)

Back
Горе