Последния ми дизайн!

gr1zzlord

Registered
ето последния ми дизайн които направих преди броени минуити:
1102784_orig.jpg

ясно ми е че ще изям адски много критики но ако може да са градивни и да кажете дали имам прогрес... :)

ай лека нощ!

Малко по малки да са бутоните горе дето са като меню, иначе сичко е пирифектнУ :) Тоз път непозна, направил си го професионално портфолиото.

:oops: това дето го каза за професионалното ..не мога да го повярвам :) скоро ще бъдеш опроверган вярвай мИ! :cry:

Иначе и аз сега забелязах че са малко големи бутончетата!

gr1zzlord каза:
:oops: това дето го каза за професионалното ..не мога да го повярвам :) скоро ще бъдеш опроверган вярвай мИ! :cry:

Играеш си с големи цветове (гамите им) като идея не е лошо само с цветовете се оправи

На мен лично не ми харесва само фона примерно ако беше някво светло синьo щеше да се вързва с самия сайт или пък светло сиво-бяло някво иначе е хубав :)

Не ги слушай, индивидуално е за всеки дизайна. Е преди време дето сандито се беше прецакал като каза че там дизайна на някакъв известен там не бил струвал и го затапиха щото незнаеше чий е. Така че сайта ти е подреден професионално е замислен, но има малки кусури които обикновенния посетител няма да забележи въобще. Приятен е за окото дизайна и невиждам за какви гами и щуротий говорят. Да дадат конкретен пример, кое с кое да се замени.

Rushvet каза:
Не ги слушай, индивидуално е за всеки дизайна. Е преди време дето сандито се беше прецакал като каза че там дизайна на някакъв известен там не бил струвал и го затапиха щото незнаеше чий е. Така че сайта ти е подреден професионално е замислен, но има малки кусури които обикновенния посетител няма да забележи въобще. Приятен е за окото дизайна и невиждам за какви гами и щуротий говорят. Да дадат конкретен пример, кое с кое да се замени.

тоя сандито случайно да не е моя милост че днеска цял ден се заяждат с моята особа....както и да е.
по темата:

аз ти казах какво мисля а дизайна ти в другия форум, но и тук ще ти кажа.
твърде еднакво, еднотипно и като извадено по шаблон. няма движение внего, всичко е наблъскано.
Надписа WEB Solutions е много кофти напсиан. като цяло типографията в целия дизайн е на много ниско ниво.
Един съвет - когато в дизайн за проба слагаш текст изписва текста в режим None , а не в Smooth
цветовата гама не е лоша, но на места цветовете са малко оакани
хедъра е много разхвърлян. има идея с тоя DESIGN ама не си я доизпълнил.
тези заоблени форми в последни проекти освен ако не е флаш не стои никак добре.
Иконките дето си сложил....с тях и без тях все тая. те и сега се губят.

Ми това е. дано съм помогнал

тоя сандито случайно да не е моя милост че днеска цял ден се заяждат с моята особа....както и да е.
Не се заяждам, дадох пример. Съжалявам ако си се засегнал :lol: Не се познавам с тоя гpъзлорд ако някой си помисли такова нещо, ама ми е много интересна тази тема като цяло заради празните приказки които пишат някой хора за спорт. Имам и конкретен въпрос към сандпринц: "какво имаше в предвид като каза че ако последните проекти не са на флаш, щяло да бъде кофти? В смисъл защо трябва да е на флаш и само с ХТМЛ ще си стои добре."

Rushvet каза:
Не се заяждам, дадох пример. Съжалявам ако си се засегнал :lol: Не се познавам с тоя гъзлорд ако някой си помисли такова нещо, ама ми е много интересна тази тема като цяло заради празните приказки които пишат някой хора за спорт. Имам и конкретен въпрос към сандпринц: "какво имаше в предвид като каза че ако последните проекти не са на флаш, щяло да бъде кофти? В смисъл защо трябва да е на флаш и само с ХТМЛ ще си стои добре."

имам предвид за оня флаш слайд дето като го псочиш стават по-големи. като менюто на MAC OS. иначе няма логика да е така и то само с html.
стои безкомпозиционно и нарушава визията на сайта.

това е опит да се възпроизведе че туй голямия правоъгълник е за най-най-новия. но може да се подреди по друг начин, по който пак ще е ефектно , но и подредено.
един дизайн не е само ефекти, трябва да има и малко ред в него.

MontefuckeR каза:
gr1zzlord каза:

Играеш си с големи цветове (гамите им) като идея не е лошо само с цветовете се оправи
Да и аз така мисля цветовете май малко се преливат един в друг. Сложи малко контраст :)

superactro каза:
MontefuckeR каза:
gr1zzlord каза:

Да и аз така мисля цветовете май малко се преливат един в друг. Сложи малко контраст :)

Мда 8) :?:

Back
Горе