Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Играеш си с големи цветове (гамите им) като идея не е лошо само с цветовете се оправиgr1zzlord каза:това дето го каза за професионалното ..не мога да го повярвам
скоро ще бъдеш опроверган вярвай мИ!
![]()
Иначе и аз сега забелязах че са малко големи бутончетата!
Rushvet каза:Не ги слушай, индивидуално е за всеки дизайна. Е преди време дето сандито се беше прецакал като каза че там дизайна на някакъв известен там не бил струвал и го затапиха щото незнаеше чий е. Така че сайта ти е подреден професионално е замислен, но има малки кусури които обикновенния посетител няма да забележи въобще. Приятен е за окото дизайна и невиждам за какви гами и щуротий говорят. Да дадат конкретен пример, кое с кое да се замени.
Не се заяждам, дадох пример. Съжалявам ако си се засегнал :lol: Не се познавам с тоя гpъзлорд ако някой си помисли такова нещо, ама ми е много интересна тази тема като цяло заради празните приказки които пишат някой хора за спорт. Имам и конкретен въпрос към сандпринц: "какво имаше в предвид като каза че ако последните проекти не са на флаш, щяло да бъде кофти? В смисъл защо трябва да е на флаш и само с ХТМЛ ще си стои добре."тоя сандито случайно да не е моя милост че днеска цял ден се заяждат с моята особа....както и да е.
Rushvet каза:Не се заяждам, дадох пример. Съжалявам ако си се засегнал :lol: Не се познавам с тоя гъзлорд ако някой си помисли такова нещо, ама ми е много интересна тази тема като цяло заради празните приказки които пишат някой хора за спорт. Имам и конкретен въпрос към сандпринц: "какво имаше в предвид като каза че ако последните проекти не са на флаш, щяло да бъде кофти? В смисъл защо трябва да е на флаш и само с ХТМЛ ще си стои добре."тоя сандито случайно да не е моя милост че днеска цял ден се заяждат с моята особа....както и да е.
Да и аз така мисля цветовете май малко се преливат един в друг. Сложи малко контрастMontefuckeR каза:Играеш си с големи цветове (гамите им) като идея не е лошо само с цветовете се оправиgr1zzlord каза:това дето го каза за професионалното ..не мога да го повярвам
![]()
Иначе и аз сега забелязах че са малко големи бутончетата!
superactro каза:Да и аз така мисля цветовете май малко се преливат един в друг. Сложи малко контрастMontefuckeR каза:Играеш си с големи цветове (гамите им) като идея не е лошо само с цветовете се оправиgr1zzlord каза:това дето го каза за професионалното ..не мога да го повярвам
![]()
Иначе и аз сега забелязах че са малко големи бутончетата!![]()