Здравейте. Бих искал да попитам някой срещал ли е следният проблем- когато публикуваш мнение, ако през това време някой е публикувал вече друго, то ти показва другото мнение и те пита искаш ли да се редактираш и ти трябва пак да потвърдиш и чак тогава пуска мнението ти, освен ако пак не е дошло ново мнение от друг през това време и то ти го показва пак и пак те пита искаш ли да промениш нещо. Идеята е това да се махне и да си публикува винаги и веднага без кънфирм и хилади въпроси. Има л итакава възможност? 