Потвърждение на тема

dakata__92

Super Moderator
Здравейте рових се по уроците,но не намерих нищо ! Търся проста системка когато някой качи през дадена форма някакъв текст, да ми се покаже в админ панела и ако я одобря да се покаже еди къде си ако не я одобря да не се показва в страницата. Как става това ?
 
Това може да стане като примерно в таблицата за текстовете добавиш едно поле примерно approved, което по подразбиране да е 1.И така докато стойността на полето стои едно текста ще се показва само в админ панела ти. И после вече от админ панела при одобряването на текста полето се ъпдейтва със стойност 2, което значи, че е одобрена. И там където изваждаш текстовете просто изкарваш всички текстове, на които полето approved им е със стойност 2.
 
Мерси за идеята, ползвам я за друго и дори не съм се осетил за този начин ! Щее оставя темата ако някой има и други идеи или предложения, доокато видя дали ще се получи !
 
Написах ето това бързо кодче, ноо Ъпдейта не работи ! Може ли малко помощ ?
PHP:
<?php 
// V admin panela.
include("config.php");
$query = mysql_query("SELECT `id`,`approved`,`text` FROM `text`");
$nomer = 1; 

while($row = mysql_fetch_array($query))
{
	if ($row['text'] == 0)
	{
		echo "<br>$nomer. ".$row['text']." <a name='".$row['id']."' href=\"?edit=".$row['id']."\">Редактирай</a>";
		$nomer++;
	}
	else
	{
		echo "<br>Odobrena !";
		$nomer++;
	}
}
if (isSet($_GET['id']))
{
	mysql_query("UPDATE `text` SET `approved` = '1' WHERE `id` = '".$_GET['id']."'");
}
?>
 
Малко помощ с Ъпдейта ще може ли ? Немооа да го измисля нещо как да се получи, когато кликна на Редактирайда поеме заявката и да обнови полето от нула на 1 при въпросното id :(
 
PHP:
if (isset($_GET['id']))
{
        $upid=(int)$_GET['id'];
        mysql_query("UPDATE `text` SET `approved` = '1' WHERE `id` = '$upid' ");
}
 
Не се получава ! Проблема е някъде другаде, затова ще сложа целия код на страницата, като последния е ъпдейта ! Не поема заявката и се чудя дали не трябва да има форма ...
PHP:
<?php 
//Dobavqne .
include("config.php");
if(isSet($_POST['submit']))
{
	$text = addslashes(htmlspecialchars($_POST['textme']));
	$insert = mysql_query("INSERT INTO `text`( `text` ) VALUES ('$text')")or die(mysql_error()); 
	echo "Dobaveno uspeshno ! ";
}
else
{
	echo "<form method='post' name='text' action=''>";
	echo "<textarea name='textme' row='20' size='20'></textarea><br>";
	echo "<input type='submit' name='submit' value='Submit'></form>";
}
?>
<?php 
//User stranica.
include("config.php");
$query = mysql_query("SELECT `id`,`approved`,`text` FROM `text`");
$nomer = 1; 

while($row = mysql_fetch_array($query))
{
	if ($row['text'] && $row['approved'] ==1)
	{
		echo "<br>$nomer".$row['text'];
		$nomer++;
	}
	else
	{
		echo "<br>Chaka dodobrenie !";
		$nomer++;
	}
}
?>
<?php 
// V admin panela.
include("config.php");
$query = mysql_query("SELECT `id`,`approved`,`text` FROM `text`");
$nomer = 1; 

while($row = mysql_fetch_array($query))
{
	if ($row['text'] && $row['approved']== 0)
	{
		echo "<br>$nomer. ".$row['text']." <a name='".$row['id']."' href=\"?edit=".$row['id']."\">Редактирай</a>";
		$nomer++;
	}
	else
	{
		echo "<br>Odobrena !";
		$nomer++;
	}
}
if (isset($_GET['id']))
{        
	$upid=(int)$_GET['id'];        
	mysql_query("UPDATE `text` SET `approved` = '1' WHERE `id` = '$upid' ");
}
?>
 
Имаш пропуск. Този $_GET['id'] не го взимаш никъде. Ти взимаш за редактирането $_GET['edit'].
 

Горе