Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Ето как да стигнеш до решението:tyrla4eto каза:Естествено, че записвам регистрациите в база дании.... Кажи ми как трябва да стане номера и какво се използва по-принцип, като таблици и т.н.
if ($logged) {
$query = do_query('insert into views set user=:user, page=:page');
$query->bind_param([':user' => $username, ':page' => $page_number]);
$query->execute();
}
Е добре де, то е същото???tyrla4eto каза:Не ме разбра правилно, искам да изведа кои потребители преглеждат дадена страница в момента, а не кои са онлайн.... Примерно логват се ivan, petar и ,asen; petar и asen влизат в страница home.php и там да изкара лист че petar и asen са в страницата в момента. Но да не показва ivan , тай като той е онлайн, но не е в страницата home.php
Колега, не сме гадатели за да знаем твоята система как е подредена. Съфорумците ти давът толкова добри насоки, че само трябва да седнеш и да си разгледаш системата какво ти предлага. Единственото над което повечето програмисти гадаят точно е буркан с ракия и мезе в чиния. Много е относително да ти говорим и изписваме хиляди редове, когато не схващаш най-простите обяснения като това на anonimen. Той ти даде ама абсолютно същата логика за това твое питане. Другите ти варянти са да използваш бисквитки, но при положение, че половината от кода ти вероятно е драснат вече само трябва да се сглоби картината в твоята система, няма смисъл да пишеш отделни класове или страници и така нататък.tyrla4eto каза:Не ме разбра правилно, искам да изведа кои потребители преглеждат дадена страница в момента, а не кои са онлайн.... Примерно логват се ivan, petar и ,asen; petar и asen влизат в страница home.php и там да изкара лист че petar и asen са в страницата в момента. Но да не показва ivan , тай като той е онлайн, но не е в страницата home.php