Предлагам работа като дистрибутор на LR

JeRrY

Registered
Брой хора: Неограничен брой хора, да имат навършени 18г.

Вид заетост: Постоянна, като от вас зависи по колко време ще работите на ден.

Умения: Да имате търпение, желание и вяра, да можете да общувате добре с хора и да представяте точно информацията за тази работа. :)

Заплащане: Да, като всичко зависи от вас. Колкото повече търсите хора или запознавате своите приятели, познати, близки или дори непознати с тази работа, толкова повече ще печелите. Същото е и с продаване на продуктите (парфюми, шампоани, пасти и т.н.) чрез директна продажба.

Проект: LR e германска козметична фирма, известна със своето качество и гъвкав бизнес план. Всичко е много просто, важно е да имаш търпение, желание и вяра.

Първо, качеството на продуктите идва от растението Aloe Vera, благодарение на което немската фирма бележи възходи от 1985 г. до днес, включително и по време на кризата.

Второ, работите по два начина:

1. Като дистрибутор и да продавате продукти (парфюми, шампоани, пасти и т.н.) чрез директни продажби.

2. Присъединявате свои приятели, познати, роднини или дори непознати към фирмата, с което тя ви дава бонус пари към това. НО, важното после е, че трябва и вие да им помогнете (както преди вас, този, който ви е вкарал и ви е помогнал) да присъединят и те своите приятели, познати и т.н. Всичко това се изгражда върху една нова бизнес система - Multi Level Marketing. (пишете после по скайп за повече инфо)

LR предлага три стартови пакета от 240лв., 360лв. и 480лв., като последните два дават, разбира се, бонуси и при поръчка на продукти, и при започване на работата.

Най-интересното е, че вие определяте кога да работите - може и по цял ден, може и в свободното ви време, няма никой да ви направи забележка и не може никой да ви уволни.

Често се организирват и семинари в по-големите градове. (свържете се пак с мен за повече инфо за предстояща дата на провеждане)

Линк: http://lrworld.com/bg/

Контакти: ЛС, Скайп: zhelio11, e-mail: zheliostanislavov@gmail.com (телефонен номер след като ми пишете в един от посочените начини и ако трябва и лична среща ще си уговорим.) :)

Актуална: ДА
 
Хубаво е популяризирането на обява за работа ама тук сме 90% мъже - програмисти и надали ще имаш голяма успеваемост в намирането на човек ( по последни модни тенденции това се извърша от жена :D )
 
Хахха, е да, ама точно това е хубавото, че може и за мъже. Жените наистина могат да играят голяма роля в продаването чрез директните продажби, ама е хубаво и това, че можеш да присъединяваш приятели към работата и по този начин взаимно да печелите пари, а не само чрез директни продажби. Така, и по този начин и мъжете могат да спечелят доста пари, чрез изграждане на този кръг от хора. Затова семинарите са много полезни и помагат в тази работа . Вчера бях на семинар в Бургас и ми казаха доста повече неща за работата и фирмата и за начина на реализация. Така че, това ви казвам, пишете ми или да си уговорим лична среща да ви кажа повече за тази фирма и работа. Наистина е измислено много добре. Ако сте от по-големите градове или сте близо до тях, елате да присъствате на семинарите ( не пропускайте даже), ще ви стане ясно всичко, дори някои се заминават в момента само с това, само с тази работа. :)
 
Пък и да добавя, че това може да е допълнителна работа, както тук към " програмирането ". Примерно, най-печелившият от тази работа е един възрастен грък, който е счетоводител, но се занимава и с това, и то най-вече, че е присъединил доста хора и им е помогнал да се развият и по този начин печели най-много. :)
 
Тази организация на мене ми изглежда, че има структурата на популярните от близкото минало "пирамиди".

Даваш пари, вкарваш все повече хора, за да избиеш парите които си вкарал, колкото си по-нагоре си толкова по на оферта. И май само се крие зад "козметични продукти" ...
 
Ами, пак е под формата на "пирамидите", но не е съвсем същото, което си мислим всички. Тук, не се занимаваш само със създаването на кръг от хора. Можеш и да продаваш продукти чрез директни продажби, но можеш и да присъединяваш хора към работата. :)

Към 20-ти септември ще има семинар в София, ако си от там, ела на него и ще видиш за какво става на въпрос. :)

Или ми пиши по скайп, а после и телефонен номер ще ти дам, ще ти направя лична презентация, ако искаш. Но, като цяло, съветвам всички, които са заинтригувани от това, да присъстват на семинарите (презентациите), които се правят, примерно, три пъти месечно, в по-големите градове. :)
 

Горе