Предложения за име

dashe

Registered
Така решил съм да направя български сайт на http://dota2.com/ :)
Може би някой от вас знаят а други не.
Та трябват ми предложения за име.
Също така някой надежден хостинг =)
Благодаря :)

Не знам, ама ще ти разкажа една приказка.

Две парабадорчета се возели на една фей-фей-тайбичка, току се джамбърдухнали в една развандуха. Дошъл един глингандун и решил да ги смъртофляса, обаче пристигнал добрият Хък и го разцинколярил!

Ами DOTA 2 български портал или нещо подобно, иначе какво друго име?! А и побързай, някой да не те изпревари. За хостинг напоследък има доста теми.

Успех!

Интересна приказва това не е ли от червената червената шапчица?
@Vladkata Това е ясно имам предвид за домейн име ^^
Ако не греша :)

Vladkata каза:
А защо не www.dotatwo.bg :D

Някак си с two е по-яко, от колкото с цифра :D.

Подкрепям те но .bg домнейна запознат ли с неговите условия ?

Благодаря за предложенията =)
Аз бях мислил за
dota2-bg.com
dota2-bg.net
Но и с two изглежда интересно не бях се сетил =)
Относно .bg домейн НЕ НЕ благодаря от сега :p

Е, аз имам Dota 2 сайт :D. Просто напиши Dota 2 България в Google и си там. Чорба от сайтове ли ще правим сега?! В началото на септември месец ще го местя на платен домейн и хостинг, така че ако искаш нещо да си обединим идеята и да не правим селска чорба в Интернет… Дори съм започнал системата, като съм вградил SteamAPI код за вход в сайта през сайта на Steam, че ми писна от пишлемета, дето само пиратско ги вълнува. Така или иначе ще участвам в затворена бета версия в края на този месец, тъй че от мен има какво уникално да излезе, като например това, че Dota 2 ще бъде с пълен превод на български език.

Ако пък няма да сътрудничим заедно, ще се радвам на искрите между моя сайт и твоя — нека най-добрия победи.

Ако пък няма да сътрудничим заедно, ще се радвам на искрите между моя сайт и твоя — нека най-добрия победи.
хах това цепи :)
Иначе като искаш може да направим нещо мен ми е все тая може да се разберем във garena-та или по скайп :)
Лягам сега утре ще видим , ок ? :)

Според мен Federal даде много добри предложения. Подкрепям с две ръце тези:

1. dotaplaystar.com
2. dotaemotions.com
3. dotaplay.com
4. dotastaynside.com

dashe каза:
хах това цепи :)
Иначе като искаш може да направим нещо мен ми е все тая може да се разберем във garena-та или по скайп :)
Лягам сега утре ще видим , ок ? :)
Garena никога не съм инсталирал и никога няма да инсталирам… Garena + Steam = VAC BAN на Steam акаунта, независимо дали си купувал нещо за него или не. Като гледам не си от най-легалните типове, знаеш ли какво е Steam?! Ако нямаш акаунт, направи си. Кажи си на ЛС Skype или връзка към Steam профила ти, ако вече си си направил.

Сега станах.
BTW Не те знам знаем играеш ли гарена или ама си спомням че от тука имаше едно потребителче точно във гарена със същия ник така че не знам : )

Закупен е домейн http://dota2-bg.net/ и сайта е почти изграден. Остава да се допише форум системата, която имам и да драсна някой друг ред за страница с герои. Може да се логвате през Steam акаунтите си. Обърнете внимание на връзката, от която ще ви иска потребител и парола, за да сте спокойни, че паролата няма да бъде открадната! Използва се API код на Steam за връзване на сайта с потребителската част на Steam.

Back
Горе