Презентация за Windows

sw0rdmaster

Registered
Здравейте,
Бихте ли ми дали някаква презентация на PowerPoint за Windows. Да са описани добре нещата. Благодаря предварително :)

Може би, защото не боравя с PowerPoint и нямам и идея как се борави. С разни линкове в презентацията и такива "дждиджавки". Не виждам защо някой свестен човек да не ми помогне :)

Може да ставам малко нахален, но си спомням, че преди време някой беше писал за презентация на същата тема и вие му бяхте дали.... Трябва ми такава на тема Linux. :)

Извинявам се, че пиша в чужда тема!

А като не можете да боравите с PowerPoint защо се "бутате между шамарите" ?
На бас, че правиш презентацията по някакъв предмет в даскало.. Едва ли даскалката те е принудила да я направиш... Ти си се натискал да я правиш.. Затова си сърбай попарата сам :)
ПП: Нищо лично :)

0u7 каза:
А като не можете да боравите с PowerPoint защо се "бутате между шамарите" ?
На бас, че правиш презентацията по някакъв предмет в даскало.. Едва ли даскалката те е принудила да я направиш... Ти си се натискал да я правиш.. Затова си сърбай попарата сам :)
ПП: Нищо лично :)
Да, за предмет в училище е!
Да, тя ме накара!
Да, само аз от целия клас ползвам Linux!
Да, мразя да правя презентации.
Да, ще си сърбам попарата, но си мисля, че в този форум има доста хора, които не мислят като теб! Все някой ден и ти ще изпаднеш в нужда... Не ми се вярва тогава някой да ти каже това, което казваш ти! Целта на този форум е да си помагаме взаимно! Мислех си, че всички тук го знаят, но явно съм грешил....
Да, сега ще трябва да ровя за темата...

Лека вечер! :)

Айде стига мелодрами... това което искаш е мечешка услуга... не можеш да се сърдиш, че някой не ти дава нещо на готово и то не защото не можеш да го направиш, а защото "мразиш"... поуър пойнт е най-елементарната програма която може да съществува, така, че не можеш да се сърдиш на никого,ч е не ти е дал нещо готово, когато можеш съвсем лесно да си го направиш сам, ама те мързи.

Power Point не е нищо особено. Разгледай я, ако имаш въпроси питай, ама да чакаш да ти направят презентацията на готово. Да ти я дадат и ти без да си положил никакво усилие да си изкараш оценката... Целта на форума наистина е да се помага, но понякога се прекалява... Едно е помощ друго е да ти направят всичко...

Чакай малко... Никой не спори с тебе. Казваме ти като на разумен човек.
ПП: Казах ти разгледай програмата, ако нещо ти е неясно питай, но не чакай някой да ти даде всичко на готово :)

Back
Горе