Премахване на банерите

tasmana

Registered
Има ли начин да махна банерите, които фрее хоста слага във форума ми??? Бях чел някъде във този форум за подобно нещо. Благодаря предварително!

абсолютно по никъъв начин неможеш . дори ако можеше ако ги беше махнал щяха да ти спрът форума ако те бяха хванали ... та те с тези банери изкарват пари , посещения и т.н. и ти като ги махнеш :)

Аха ясно. Аз да попитам все пак, почети бях сигурен, че не може!

tasmana каза:
Аха ясно. Аз да попитам все пак, почети бях сигурен, че не може!
неможе ! дори и да накараш да ги махнат пак няма да може защото то е набласено да се показват във всички форуми !

Може да се махне, но забравяш за всякакви търсачки и тнт. Общо взето сайта ти е затворен откъм известност, ако мога така да се изразя. Точно какво се правеше не помня, но мога да питам един фр, ако ти трябва. Това ще стане само при положение, че имаш FTP достъп.

PoDMaTRiX каза:
Може да се махне, но забравяш за всякакви търсачки и тнт. Общо взето сайта ти е затворен откъм известност, ако мога така да се изразя. Точно какво се правеше не помня, но мога да питам един фр, ако ти трябва. Това ще стане само при положение, че имаш FTP достъп.
той казва че е на фрее хостинг за форуми ?

какъв фтп ще има тогава ?

Абе не съм на фрее хостинг за форуми, а на фрее хостинг, където мога и сайт да си направя и тем подобни!!! Имам фтп достъп, но щом няма да го има форумт ми във търсачките тогава ще си остана с банерите :)

tasmana каза:
Абе не съм на фрее хостинг за форуми, а на фрее хостинг, където мога и сайт да си направя и тем подобни!!! Имам фтп достъп, но щом няма да го има форумт ми във търсачките тогава ще си остана с банерите :)
ще сложиш други :) например ще обмениш банери с някой и ще сложиш на твой приятели :)

Това с банелите си е чиста смърт, едно време и аз така ги мразех. Ако държиш да е фрии хост пробвай http://awardspace.com/, не е нещо велико и добро, както беше фрии хосинга на pandela.com (за жалост вече няма фрии), но няма банери и е що годе на ниво :)

Back
Горе