S Snoopy Registered 12 Април 2007 #1 Искам да премахна всички последици от заключване на форума, там в админ панел където е и да оставя само иконката на заключен форум. forum_locked_big.gif или нещо такова. Мисля, че сте ме разбрали.. благодаря : )
Искам да премахна всички последици от заключване на форума, там в админ панел където е и да оставя само иконката на заключен форум. forum_locked_big.gif или нещо такова. Мисля, че сте ме разбрали.. благодаря : )
P porostorm Registered 12 Април 2007 #2 Ми влизаш в темплейта/админ/ и редактираш същото правиш и за главната страница.
S Snoopy Registered 12 Април 2007 #3 Явно не си ме разбрал, не искам да заключвам форума като избера тази опция от админ панел>форуми ами само да се сменя картинката.
Явно не си ме разбрал, не искам да заключвам форума като избера тази опция от админ панел>форуми ами само да се сменя картинката.
P porostorm Registered 12 Април 2007 #4 Немога да ти помогна по простата причина, че немога да те разбера.
K kitchenbg Registered 12 Април 2007 #5 ами сменяш името на картинката със тази примерно на заключения форум, и после зависимост от това кой темплейт използваш я замисташ .......
ами сменяш името на картинката със тази примерно на заключения форум, и после зависимост от това кой темплейт използваш я замисташ .......