Пренасочване на под домейн

CursedSoul

Registered
Как мога да пренасоча под домейн към дадено ИП. Знам, че в суперхостинг.бг става през потребителският панел но не знам от къде и как може ли да ми обясните ?

Става на въпрос, че искам да пренасоча под домейн за цс сървър как може да стане ?

Искаш айпито на сървъра ти да стане поддомейн на сайта ти ?

Ако е така това го няма в контрол панела поради съображение за сигурност,но услугате се предлага от суперхостинг.Пишеш им на имейла,че искаш да пренасочат дадето айпи към някакъв субдомейн.

Искам обратното субдомейна към ИП-то и им бях писъл вече 2-3 пъти за подобнир аботи и те казаха, че го има в потребителският панел.

Ако си им писъл,че искаш да пренасочиш субдомейн към айпи това наистина го има в контролния панел.Това на теб не ти върши работа.Пиши им,че искаш да пренасочиш дадено айпи към субдомейн.Аз също първия път се обърках по този начин.

CursedSoul каза:
Човек IP няма как да се пренасочи към субдомейн незнам до колко си наясно с това.
Щом казваш.
Субдомейн се пренасочва след като го създадеш даваш пренасочване или като влезеш в контролния панел на домейн май имаше пренасочване.

има разлика между пренасочване и това да отговаря на този субдомейн

субдомейн отговаря на ИП
ИП отговаря на субдомейн

същото е

Back
Горе