L lubo91 Registered 15 Декември 2007 #1 Здравеите започнах да си правя едно дизаинче и нещо взех да го удрям на блокаж, дизаина ще е за нещо като портал с интересни статии. Та бихте ли ми казали какво неви харесва или ми пропорачаите да променя нещо
Здравеите започнах да си правя едно дизаинче и нещо взех да го удрям на блокаж, дизаина ще е за нещо като портал с интересни статии. Та бихте ли ми казали какво неви харесва или ми пропорачаите да променя нещо
L lubo91 Registered 15 Декември 2007 #3 Неможах да загрея светло синиото ли нети харесва или тва дето са надписите.
N NewGuy Registered 15 Декември 2007 #4 Не му харесва че е все едно "резнато" от логото на мен също препоръчвам ти да направиш друга картинка. Но като цяло ми харесва. :?:
Не му харесва че е все едно "резнато" от логото на мен също препоръчвам ти да направиш друга картинка. Но като цяло ми харесва. :?:
L lubo91 Registered 15 Декември 2007 #5 Ако направя фона на тия надписи (категории,реклама) със сищия фон както са полетата (светлосини) според вас как ще е?
Ако направя фона на тия надписи (категории,реклама) със сищия фон както са полетата (светлосини) според вас как ще е?