Препоръчайте заместител на Atom

Ползвам вскоде вече няколко месеца но някои неща не успявам да настроя в него;

Аутокомплийта никакъв го няма, дали ще е чист HTML или Блейд все тая, горе description го има на две места но при писане не го предлага... Това ме побърква.

Screenshot 2023-05-10 at 11.30.42.png

В РНР-то също никакъв го няма, това е по време на писане, на долната снимка е след таб-а: само името на функцията без параметрите и. Примерно да стане $var2 = explode('', );

Screenshot 2023-05-10 at 11.22.55.png

Screenshot 2023-05-10 at 11.23.05.png

в JS пък въобще никакъв го няма, това второто лог аз съм си го добавял

Screenshot 2023-05-10 at 11.19.08.png

Въобще все едно ползвам цветен нотепад.

За първото просто пишеш div.description и цъкваш таб ;)

идеята е съвсем друга, не се хващайте за примера.
Примерно може да искам да сложа тоя клас във вече съществуващ див и тогава трябва да го пиша целия.
КОето е абсуедно.

идеята е съвсем друга, не се хващайте за примера.
Примерно може да искам да сложа тоя клас във вече съществуващ див и тогава трябва да го пиша целия.
КОето е абсуедно.

За тия неща предполагам ще трябва да си сложиш IntelliSense добавките. За CSS примерно:

За PHP беше intelliphense най-доброто или нещо подобно. В момента не знам.

Препоръчайте заместител на Atom за бърза редакция по FTP/SFTP.
След като го зарязаха почнаха проблемите с него и вече е трудно да се ползва. Трябва ми нещо с което да мога да се кънектна към оитдалечен сървър за бързи редакции.
С VS Code ще ми е най-добре, но всики добавки които пробвах или не работят или са неудобни за ползване.

ей това изглежда обещаващо :D

това за да стане за ползване има много работа по него. Тема, цветове, шрифтове, халлайт...
Ако още се говори за отдалечен достъп (Remote Host), Сторма има функционалност да се свалят определени папки от проекта да се индексират и когато ги поправяш да се качват автоматично на сървъра. След индексиране autocomplete и релациите са страшно добри. Ползвам го като инструмент за всичко. Единствено за база с данни не го ползвам, за тази цел си имам Navicat.

То няма смисъл вече, почнах да свиквам с пхпсторма, с новия ui е доста по приятен за ползване.

То няма смисъл вече, почнах да свиквам с пхпсторма, с новия ui е доста по приятен за ползване.
Аз не откривам много голяма разлика с новият UI. Иконите са малко различни но всичко е горе долу на същото място. Пуснал съм си тема Dracula понеже съм свикнал с цветовете за маркиране на езиците.

Аз не откривам много голяма разлика с новият UI. Иконите са малко различни но всичко е горе долу на същото място. Пуснал съм си тема Dracula понеже съм свикнал с цветовете за маркиране на езиците.
Доста по-добре е, може би така да ми се струва защото си поиграх и настроих тема, плъгини и тн

Back
Горе