Препоръчайте ми framework

vaster

Registered
Препоръчайте ми framework на php
Здравейте колеги!
Препоръчайте ми framework, който да е читав, със който да мога да работя върху много проекти и що годе да не е труден като ученето на китайски :oops:

Благодаря!

CodeIgniter
http://web-tourist.net/login/login/statii.php?kategoria=16 също така уроци из целия интернет ...

Нещо много лоши коментари чета за CI, а на мен ми трябва сериозен framework за работа по всякакъв вид проекти и наличие на темплейт система можеби. В момента се уча на CakePHP. Какво мислите за този framework?

Аз ся съм с CI иии нещо последно време все барам system папката... страницирането им го оправях,еди ко си.... и т.н...обаче все още не съм се преориентирал...мисля си за Zend или Simfony де...Някой ще даде ли хубави уроци за 2та фреймуорка? :)

Продължавам да уча CakePHP, но мисля да подхвана и Laravel, тъй като ми изглежда лесен за използване и разчитаем, което е изключително важно! В момента разглеждам какви мерки за сигурността са взети в този фрейм.

За проекти, които искаш да работят на php версии по стари от 5.3 ползвай CodeIgniter защото е стабилен, а за по нова версия FuelPHP, Laravel, Phalcon(това е framework написана на C като разширение на php), Symfony, Zend, YII и много други. Важното е да ти е удобно за ползване.

Аз използвам CodeIgniter и FuelPHP, пробвал съм всички изброени и най много тези двата ми харесаха както и Laravel, но предимно за лични проекти.

Back
Горе