Препоръчайте ми WORDPRESS темплейт за вицове?!

mnnedialkov

Registered
Бих искал да отворя един сайт за вицове ... но ми трябва подходящия темплейт?!
Не предпочитам много натруфените теми, но искам само в началната страница и в разделите, да не се вижда целия виц(т.е за да го видят да кликнат) ...
Май много изисквания станаха ... :D
НЯМАМ никакъв опит в това и се надявам хората с такъв и знаещи всичко по тема, да ми дадат линкове към подобни темплейти?!
БЛАГОДАРЯ, предварително!

Аз ще ти препоръчам да не търсиш безплатни теми, понеже те надали ще отговарят на твоите изисквания.

По-добре си поръчай да ти направят една тема. Вярно няма да е безплатно, но ако си сериозен в начинанието ти ще ти трябва уникален дизайн.

trunv каза:
Аз ще ти препоръчам да не търсиш безплатни теми, понеже те надали ще отговарят на твоите изисквания.

По-добре си поръчай да ти направят една тема. Вярно няма да е безплатно, но ако си сериозен в начинанието ти ще ти трябва уникален дизайн.

Една семпла страница за вицове, не би струвала много пари.

Напротив. Има доста хубави безплатни теми. Малко ще се наложи да се потрудиш сам да си я конфигурираш, но като цяло няма начин да не може да се намери хубава тема за вицове. Спред мен тематиката изисква само да има добра четимост и в последствие сам ще си направиш местата за реклами.

Back
Горе