Пречи ли ви ако един сайт е на анг.

Пречи ли ви ако сайта е на анг.

• Пречи ми

Votes: 0 0.0%
  • Не ми пречи

• Няма значение, само ми дайте да цъкам

• Общо гласове
    0

petri4kov

Registered
Значи искам да попитам дали ви пречи един сайт да е на английски. Основните менюта са на бг но останалото което не можe да се преведе от админ панела на php-fusion- например формата за логин и т.н.

Ами незнам за другите, но когато аз вляза в български сайт и видя нещо на английски, директно си излизам.

Мен не ме интересува дали ще е на БГ или на Eng, обаче има много хора, които не знаят английски (или поне не толкова, че да се ориентират). Определено е по-добре да е на български.

petri4kov каза:
Значи искам да попитам дали ви пречи един сайт да е на английски. Основните менюта са на бг но останалото което не можe да се преведе от админ панела на php-fusion- например формата за логин и т.н.

Всичко може да е на бг само, че незнаеш как! :wink:

PP: Сега нямам време иначе бих ти казал как!

hackera каза:
petri4kov каза:

Всичко може да е на бг само, че незнаеш как! :wink:

PP: Сега нямам време иначе бих ти казал как!

То аз знам как. От админ панела си задаваш език бългърски обаче ми излиза на маймуница. Имаше един сайт в който беше модант фюжъна и бългърският си излизаше, но тогава буквите на менютата излизаха като питанки. А когато си инсталирам обикновен фюжън буквите на менютата си излизат пък бг-то излиза на маймуница.

Аз преди като имах Фусион езиците си вървяха идеално. Е трябваха някакви корекции ама си вървяха като цяло. :)

Ако сайта е на англ. и на български едновременно мене ме дразни и излизам , но ако е само на английски или само на български , няма проблеми.

Aз знам английски, езика не ми е проблем.Не ми пречи и ако един сайт е изцяло на английски, просто аз не влизам в такива сайтове, но това все пак си е нещо нормално.Но когато има един български сайт в който менюто е на английски или някой друг елемент, или са използвани прекалено много чуждици, това вече е нещо противно, такива не мога да ги понасям.

Back
Горе