Приемам съвети за този сайт...

wood

Registered
От две седмици съм пуснал този сайт http://bgimoti.biz, мъчат ме няколко неща и за това искам странично мнение.
1. Как да разположа банерите, и какви размермери да са / най-горе в хедъра дали е удачно да поставя /, за сега са само Адесенс...по натам и реклами.
2. Какво е удачно да добавя още в сайта, и какво да махна.
3. Като визия и цветове как ви се струва.

По сайта има още неща да се пипат, като СМС плащания, ВИП обяви в категориите, писане на статии.
Сайта е на система , която съм я качил колкото да я разуча и да видя дали ще ми хареса и как ще се държи...засега всичко е наред, така че мисля и да я закупя другият месец.

Ами то според мен за сайт на имоти не е нужно да е върха на красотата.

Сайтът си е хубав, но може около менютата отстрани в ляво да сложиш някакви borders, както и около анкетата защото сега седи някак си хвърчащо.

Иначе всичко друго става :)

Корегирах някой неща...приемам пак съвети и препоръки. По точно ме интересува какви допълнителни екастри / джаджи/ са нужни за такъв сайт.
Приемам съвети защото от страни по добре се виждат нещата.

Благодаря предварително.

Пуснах в сайта ми bgimoti.biz анкета за мнението на потребителите за сайта. Част отговориха че е нужен нов дизайн...Като начало искам да сменя цветовете, за това приемам идей и съвети. И да е коректо на този с най добра идея ще поставя негов банер за месец на начална страница с размер 200х200. Koя идея е добра вие ще кажете.

Back
Горе