Притежателите на GSM с марка Sony Ericsson - най-щастливи...

Сигорен съм, защото съм държал такъв телефон в раката си.
С това гумено покритие би издържал и цяла мунута във водата.

Но нокията 100% ще изгърми на 10-тата секунда.

// изгърми(метафора) - здаде бажа, демек ще си отиде.

и двата телефона ........... смисъл и Нокия и Сони си имат добри стрни, аз лично се колебах доста между някоя от N серията на Nokia, и някой Сони ........... но в крайна сметка си взех Sony w810i :?:

LiRiX каза:
Сигорен съм, защото съм държал такъв телефон в раката си.
С това гумено покритие би издържал и цяла мунута във водата.

Но нокията 100% ще изгърми на 10-тата секунда.

// изгърми(метафора) - здаде бажа, демек ще си отиде.

Еми хубаво пич, дори и така да е мене какво ме бърка ? В смисъл какво искаш да ми кажеш, че вместо да си взема smartphone като Nokia 6680 аз ще си взема някой Siemens с никакви функции само, защото може да ми издържи под вода ? То телефона ако не се пази и великия Siemens ще си отиде ти какво мислиш ? Фащам и го разбивам в земята, файда ? Никаква ;)

А да и забрвих да ти кажа, че съвсем случайно при сименсите за да издържи под вода трябва да си стои гумената тапичка за да не влезе вода, така че сети се дали е много велико ? Все едно да си нося Nokia-та в някой непромокаем плик и да се радвам същата работа е. А и да ти кажа при Siemens не мога да се сетя точно кой модел беше, пак някой от м серията беше като го сложих във вода, всичко си беше наред, обаче като му звъннах сети се какво се получи, можеш ли ? И той здаде багажа ;)

^METALLICA^ каза:
Пич и какво от това клипче ? Всеки телефон когато го пуснеш във вода няма веднатга да спре освен ако не е някакъв модел 1900 година ...
Искам да ти кажа, че испадаш в смешна ситуация :roll:
Говориш глупости и на края "какво искаш да ми кажеш?" Ами сети бе @^METALLICA^

А искаш ли да ти докажа, че грешиш. Моя телефон е парвен кво ли не, но гарантирам, че ако го намокря ще гръмне веднага или ще изпуши :)

Мога да ти кажа металика че сименсите са много издръжливи телефони,аз имах сименс ц75 и какво ли не съм му правил(е не съм го топил във вода) ама идрържа на шутопе изпускания и т.н. а ако си изпуснеш тоя смартфон(дето е на аватарати) на земята забрави за него,давам бас

Че nokia са телефони е така,ама трябва да си внимателен с тях :wink:

hishnika каза:
Мога да ти кажа металика че сименсите са много издръжливи телефони,аз имах сименс ц75 и какво ли не съм му правил(е не съм го топил във вода) ама идрържа на шутопе изпускания и т.н. а ако си изпуснеш тоя смартфон(дето е на аватарати) на земята забрави за него,давам бас

Че nokia са телефони е така,ама трябва да си внимателен с тях :wink:
пахаха.. аз съм имал siemens cx75... пуснах го по екран на зематя... екрана си замина :wink:
Сега съм с n6600... колко ли съм го ритал.. как ли не съм го изпускал... и в сняг съм го държал.. работи си :)

Абе не се хвалете бре SE T610. Ко ли не е парвен: ритан, хвърлян, удрян, отварян, мокрен леко, с дисплей, на който половината пиксели са си заминали, ония ден му моднах панела, тоест махнах му аломиниевите простотии от панела и стана маса по-фиешън, а и има една дупка малко над дисплея
:lol:

LiRiX каза:
^METALLICA^ каза:
Пич и какво от това клипче ? Всеки телефон когато го пуснеш във вода няма веднатга да спре освен ако не е някакъв модел 1900 година ...
Искам да ти кажа, че испадаш в смешна ситуация :roll:
Говориш глупости и на края "какво искаш да ми кажеш?" Ами сети бе @^METALLICA^

Немога, нещо съм бавен, обясни ми :)

E398 каза:
Тази тема е доста глуповата. Защо ли ? Ще се обоснова. 1-во. Sony Ericsson са телефони, които наистина са разпространени, НО не чак толкова, че

1. Sony Ericsson - 745
2. LG - 735
3. Sanyo - 733
4. Motorola - 732
5. Samsung - 725
6. Nokia - 713
7. Kyocera - 711
8. UT Starcom - 707

Nokia са на 6 място ?! Това не е номрлано! Марка Sanyo извинявай това е смешно, не мислиш ли ? Занимавам се с телефони и представи си за марки като Sanyo, Kyocera и UT Starcom НЕ съм чувал, а пък марката Sanyo е с 4 места по-напред от Nokia и Motorola, а Kyocera и UT Starcom са на малко по-назад от Nokia и Motorola! Това е голяма измишльотина! Повече от половината телефони на SE НЕ са smartphone-и и нямат такива функции като smartphone-ите на Nokia. Направо нямам думи чесно. Как един смешен телефон като например SE K700 ще ми мине телефони като Nokia 6600, 6630, 6680, 6681, 6682, 6670, 7210, N70, N73, N80, N91, N92, N93, N95 ??? Това е просто невъзможно! Дори да вземем за в момента най-добрия телефон на SE, модела K800. Какво има той ? Да Ви кажа ли ? Има камера, която снима като N93 (Даже по-зле). Мисля, че това е нещото, което има! Да Ви кажа ли какво няма ? Няма Операционна система, нещо което н
овите модели на Nokia (За най-добрите си говорим) не може да се случи! Nokia телефон от най-добрите без ОС, това е НЕВЪЗМОЖНО! Айде сега ми кажи, как K800 бие телефон като N93, с който е правен клип на певец ? Как К800 бие супер камерата на N93, която е с 8 пъти цифрово увеличени, оптиката на Carl Zeiss и също така автофокус ? Как ? И ми кажете къде сред тия функции се нареждат марки като LG, Samsung, Motorola, които са световноизвестни, а и аз съм фен на Motorola по-принцип и пак признавам, че Motorola трудно ще могат да достигнат Nokia в следващите 3 години дори и Nokia да НЕ произведе ни един телефон ? Просто няма начин, а идва някаква пиклива марка с име SANYO и ми казват, че е 4 места пред Nokia ? Извинявайте ама wtf ?! Как става тоя номер ? Или как става номера някой SE с дисплей със супер малко пиксели и супер малък, дори да добавим в класацията P серията на SE, как ще бие Nokia N95 с 2.5 инча дисплей ? No Way. Мисля, че се изказах повече от ясно дано някой ми прочете поста и ми осмисли думите.

Това, че не си ги чувал определено НЕ значи, че не са в топ класациите. Регистрирах се във форума специално зареди това ти мнение, защото ми писна от компетентните мнения на "Нокиа феновете". УТ Старком са една от най-големите американски компании за производство на мобилна техника(не само мобилни телефони). Телефоните им се използват практически на всякъде поради факта, че голяма част от тях са 3/4 бандови. Саньо като марка е позната предимно на азиатския пазар (а и на американския), само че за америка имат друго име. ЛГ разработват телефони за мобилни оператори и честно да ти кажа изпълненията са им доста по качествени от тези на нокиа. Говоря за марка като Веризион. Та, спрете се с тези компетентни мнения, Европа и в частност България, не е целият сфят!
За да не каже някой, че просто си говоря, виж следния линк:
http://cgi.ebay.com/LINUX-N90-4-0MP...5QQihZ012QQcategoryZ64355QQrdZ1QQcmdZViewItem
Това е разработка на Ут Старком.
Разрови се в ебей и виж какво купуват хората. Не коментирайте толкова ограничено, а нямаше да е лошо да видиш къде все пак се провежда анкетата.

С уважение,
Красен Томов

Back
Горе