Проба за Web Design

misirkov

Registered
Хай,
До сега винаги (почти) ми се е налагало да работя с дизайнер за сайтовете и не разбирам кой-знае колко от рисуване (в сравнение с програмирането), бих искал да ви помоля да ми споделите критиките си. В това сайтче съм си нарисувал сам картинките (едни галфончетая с инструменти и една кофа с латекс), а за таблото с инструментите използвах фотокамерата на телефона си и наснимах някои инструменти, които се намират в къщи. Ето за какво става дума:
http://web-folder.hit.bg/01/
Разбира се кода си е пипнат от към валидацията (поне от това разбирам), но за дизайна и цветовете хич ме няма.
Предварително благодаря за коментарите ви.

Като се има предвид че инструментите са снимани с телефон, добре се е получило изрязването им :)

Да оставя сега photoshop гурутата да намират критики...

Добре е.
Ей такова меню мисля, че страшно ще му отива. Погледни изходния код.

Единствената забележка може би към това >
asd.png

Не съм поглеждал изходния код, но предполагам един padding ще реши проблема. :?:

bubust, благодаря за страхотното меню!
Не бях попадал на подобно нещо и то само с JavaScript. Ще се опитам да го натъкмя според моите размери. Много ме кефи!
А за страничния бакграунд - забелязах го, но не е от падинга. Ще трябва да изрежа картинката на страничните полета отново. Явно съм скъсил височината без да забележа, че има още от сянката.

Много добре се е получило. Само не разбирам тея работи о ляво и отдясно на хедъра какво общо имат със строителство?

И тия точки, които трябва да се водят за пирони пробвай да ги направиш по-бледи и само някой от тях да се тъмни да стоят като пирони. :?:

мда, сайтчето е мн добро,само хавара не менюто не ми харесва, с това правоъгълното поле. :)

Сайта е супер! :?:

Само една забелжка.Сянката по банера нещо си я отрязъл до някъде :)

Back
Горе