Проблеми с новия дизайн на максмедиа

Admin

Registered
Може би не трябваше да го пускам преди да завърша всичко по него но като се знам какъв съм то това щеше да стане 2083.

Да поясня преди да пишете.
Личната папка не е същата като предишната.
Съвсем друга е. предишната беше ограничена и зле замислена и още по зле
реализирана.
Старите лични папки ще се запечатат след 5 дни.
Няма да се трият но няма да можете да ги използвате(триене, качване).
ако имате нещо да триете го триите .
Всичко ще се оправи постепенно.
Аз не се славя с перфектност и туриста винаги ще има проблеми но досега всичките ви проблеми са поправими (които прочетох) и ще се заема сериозно да ги оправям.
Туриста трябва да работи добре под всички браузери (или поне ще се борим за това).

Моля, пишете тук за проблемите си.

Държа да отбележа, че избързах с пускането нарочно.
Провокиран от това за джадайте и също така и от факта, че поне мжое да го позлвате докато се работи по него.
така по лесно се виждат проблемите.

Главните проблеми които видях са 2.

1. Разместването на менюто в ляво.
2. Личната папка под някой браузъри.

Неглавни проблеми:
3. Popup за личните съобщения (в момента не забелязвам много много лс-тата особено с това меню) а иконкета горе в дясно не се забелязва.
4. Има някой стари изображения от предишния форум но предполагам те ще бъдат изчистени скоро.

NewGuy каза:
Главните проблеми които видях са 2.

1. Разместването на менюто в ляво.
2. Личната папка под някой браузъри.

Неглавни проблеми:
3. Popup за личните съобщения (в момента не забелязвам много много лс-тата особено с това меню) а иконкета горе в дясно не се забелязва.
4. Има някой стари изображения от предишния форум но предполагам те ще бъдат изчистени скоро.

Картинка на разместванети и бразуера ми дай.
Личната папка може да има проблем с качването под някой браузери ,
заящото ползва един JS скрипт но засега просто опитайте да кликнете
в горната страна на полето за писане за да може да пишете.
Ще се опитам да го оправя но трябва да намеря стар браузер от някъде.

Попъпа за ЛС-тата ще бъде върнат скоро.

Това за уроците и презентациите и аз не съм го видял... искам да питам дали нещо иконката горе сме сменя, като имаш ново ЛС или...?

FF 2.0 portable
След малко ще кача и за ИЕ
EDIT:
IE tester не знам дали е фрее де ...
И личната папка при мен работеше към 11 часа дори качих 1 файл а сега вече не работи ... Опера 10

Съмнявам се да е от дизайна, но имам следният проблем: Когато прегледам тема във форума 'За нас', тя не се маркира като прочетена.
Индикатора за новите мнения - жълтата иконка си стои колкото и пъти да прегледам темата :?
Едит: Проблема го има и във форума Дъра-Бъра. За другите форуми в момента не мога да кажа, защото няма нови мнения в момента.

Едит: Прегледах и другите форуми. Проблемът си остава. Не е от дизайна, смений дизайните и ефекта беше същият :lol:

Когато контраста на монитора ми е над 70% онлайн потребителите с ранг "Нов" не се виждат /това съм го забелязъл и при старият дизайн/.

SveXteZ каза:
FF 2.0 portable
След малко ще кача и за ИЕ
EDIT:
IE tester не знам дали е фрее де ...
И личната папка при мен работеше към 11 часа дори качих 1 файл а сега вече не работи ... Опера 10

Ще намеря начин да го оправя или да сложа отделна страница за каване на файлове(да не е отдясно).

Проблема е, че не можах да намеря начин да форматирам този бутон browse така, че да се събере там.

не ми е трябвало досега ама се оказа бъгава работа, защото
<input class="file" >
не се поддава на контрол нещо. :)

SveXteZ каза:
http://www.quirksmode.org/dom/inputfile.html
Надявам се това да ти помогне да го стирилизираш :?:

това са първите резултати в гоогле.
Всички дават проблеми при различни бразуери.
Моя вариант даваша най малко проблеми.

Пробвай и ще видиш.
А ако проработи пробвай в туриста останалите как ще го виждат и тогава ще видиш още по добре. :)

Май има и проблем с BB кода на някой презентации.

Ето тази например http://web-tourist.net/login/lekcii/view.php?st=2831

Сайт: http://lion-news.infо
Не излиза като линк. А как се добавя презентация?

admin каза:
SveXteZ каза:
http://www.quirksmode.org/dom/inputfile.html
Надявам се това да ти помогне да го стирилизираш :?:

това са първите резултати в гоогле.
Всички дават проблеми при различни бразуери.
Моя вариант даваша най малко проблеми.

Пробвай и ще видиш.
А ако проработи пробвай в туриста останалите как ще го виждат и тогава ще видиш още по добре. :)
Админ, можеш да използваш това, няма проблеми с браузърите с които съм тествал (Опера 9-10, Chrome, FF 3.5.*, FF3 ). Скрипта е направен така, че да можеш да си го нагласиш както си искаш. Пък и ще добави малко *Bling* на сайта :D

http://www.appelsiini.net/projects/filestyle

Това съм ползвам аз и работи. Няма проблем при браузърите.

Всъщност ъплоуда си работи в момента просто преди малко съм се мъчил да кача файл по-голям от 1 МБ ... сега като качих една картинка и стана от раз :)
Явно не показва грешка когато файла е по-голям от допустимото.

Back
Горе