D djvato Registered 2 Юни 2007 #2 Guest каза: Е всичко правя с този урок,но без ефект.Предложения? Увеличете... ако искаш да ти помогна намери ме в ICq и ще ти ги направя
Guest каза: Е всичко правя с този урок,но без ефект.Предложения? Увеличете... ако искаш да ти помогна намери ме в ICq и ще ти ги направя
N NoDoUbT Registered 3 Юни 2007 #3 i az imam tozi problem :idea: ......................... sajalqvam 4e ne pi6a na bg no kirilizatora mi se e povredil :idea:
i az imam tozi problem :idea: ......................... sajalqvam 4e ne pi6a na bg no kirilizatora mi se e povredil :idea:
D djvato Registered 3 Юни 2007 #4 NoDoUbT каза: i az imam tozi problem :idea: ......................... sajalqvam 4e ne pi6a na bg no kirilizatora mi se e povredil :idea: Увеличете... има попринцип килиризатор ама както и да е ... намери ме в ICQ !
NoDoUbT каза: i az imam tozi problem :idea: ......................... sajalqvam 4e ne pi6a na bg no kirilizatora mi se e povredil :idea: Увеличете... има попринцип килиризатор ама както и да е ... намери ме в ICQ !