Проблем вижте?

ronaldoo

Registered

Като си вляза у хоста вижте кво ми исписва до сега никога не ми беше изписвало това.. днеска дадох на 1 приятел да влезе у хоста щот да ми сложи снежинки у форума и след 2 часа ми вика ама глей кво исписва.. нещо нестава... и са влизам и гледам той вика не било от него нали можете ли да микажете кво значи това :( !? :cry: :cry: :cry: :cry:

No contact email has been set. You will be unable to receive notifications or reset your password if you do not set a contact email address.това исписва в червеното

Леле, не че нещо, но това е голям проблем :?

ПП. Направи една застроховка живот на сайта, че нещата невървят на добре :shock:

premier каза:

ПП. Направи една застроховка живот на сайта, че нещата невървят на добре :shock:

Подобни изказвания са най-малкото нежелателни...и при други такива ще се наложи да се вземат мерки...надявам си си взел поука от забележката. И за напред няма да има такива изказвания с подигравателен характер.

fena каза:
premier каза:

Подобни изказвания са най-малкото нежелателни...и при други такива ще се наложи да се вземат мерки...надявам си си взел поука от забележката. И за напред няма да има такива изказвания с подигравателен характер.

ВЕСЕЛА КОЛЕДА
Celebrating_Emoticon.gif

Back
Горе