P PEPO_1 Registered 19 Май 2007 #1 Значи незнам от кой мод ми идва проблема но съм сложил над 50 мода Когато се опитам да направя накого модератор ми изписва това www.pepo.homeip.net/upload снимката моля кажете как да го фиксна без да започвам наново да претърсвам всички модове
Значи незнам от кой мод ми идва проблема но съм сложил над 50 мода Когато се опитам да направя накого модератор ми изписва това www.pepo.homeip.net/upload снимката моля кажете как да го фиксна без да започвам наново да претърсвам всички модове
P PEPO_1 Registered 20 Май 2007 #3 milenpg каза: Малее човек не се обиждай но форумати е супер грозен! Увеличете... хахахаха знам не се обиждам обаче кажи как да си фиксна проблема ???
milenpg каза: Малее човек не се обиждай но форумати е супер грозен! Увеличете... хахахаха знам не се обиждам обаче кажи как да си фиксна проблема ???
G gsm_maniachkata Registered 20 Май 2007 #4 Грешка имаш нещо в админ потребителя нещо си омазал в SQL-а едит: по точно кода дето е там е за друга версия на MySQL
Грешка имаш нещо в админ потребителя нещо си омазал в SQL-а едит: по точно кода дето е там е за друга версия на MySQL