Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
alofsa каза:Привет, искам да едитна файла index_body.tpl в папката на темплейта и да инклудна съдържанието на друг файл в него, само , че като ползвам
"include" не става, някой знае ли зашо не става и какво да направя, за да се получи ?
^METALLICA^ каза:Не му дава грешка според мен. Аз лично съм пробвал с една система за банер ротация, в която има include и мисля че не стана защото самия формат .tpl не позволява това да станеИ за това във форуми се използва js
alofsa каза:не ми дава грешка, просто не го въвежда !
сякаш не съм слагал никакъв код, направих следното :
видях това :{L_SHOUTBOX}(от един мод за чатбокс)
малко поразгледах файловете и видя, че стойноста му е зададена в /includes/page_header.php опитах се да го задам като имам в предвид други подобни кодове, вмъкна това което исках, обаче ми показа куп грешки ...
та някой има ли представа как да го направя ?
alofsa каза:$abc=include('home.php');
така ли ?
Warning: main(fifa-league.freehostia.com/ticker.?t70): failed to open stream: No such file or directory in /home/www/fifa-league.freehostia.com/forum/includes/page_header.php on line 384
Warning: main(): Failed opening 'fifa-league.freehostia.com/ticker.?t70' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/www/fifa-league.freehostia.com/forum/includes/page_header.php on line 384
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/fifa-league.freehostia.com/forum/includes/page_header.php:384) in /home/www/fifa-league.freehostia.com/forum/includes/page_header.php on line 487
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/fifa-league.freehostia.com/forum/includes/page_header.php:384) in /home/www/fifa-league.freehostia.com/forum/includes/page_header.php on line 489
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/fifa-league.freehostia.com/forum/includes/page_header.php:384) in /home/www/fifa-league.freehostia.com/forum/includes/page_header.php on line 490
Ми не.alofsa каза:Ми извинявам се, значи ето какво искам да направя ...
В сайта, под банера искам да сложа един NEWS ticker, до тук елементарно, само, че искам този тикер да се променя т форума, като за целта съм пригодил една тема т където да се взима написаното ...
и искам да инклудна съдържанието на тази тема в това поле ...
Сега разбра ли ме ?
Аз съм сънчо ида от горица
<?
echo "Аз съм сънчо ида от горица";
?>
alofsa каза:Искам да инклудна скрипта от тази тема http://www.web-tourist.net/forum/viewtopic.php?t=2335
всичко си работи, само, че не мога да го сложа в index_body.tpl