Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
да е :wink:dashe каза:Направи ли го ?Код:ALTER TABLE `phpbb_users` ADD `user_skype` VARCHAR( 255 ) ;![]()
в какъв смисъл да ъпдейтна user table ?dashe каза:Пробвай да ъпдейтнеш user table
Но не знам гледам долу горе какво пише във еррора![]()
Не знам ..flesheater каза:в какъв смисъл да ъпдейтна user table ?dashe каза:Пробвай да ъпдейтнеш user table
:shock:
$s_hidden_fields .= '<input type="hidden" name="skype" value="' . str_replace(""", """, $skype) . '" />';
$s_hidden_fields .= '<input type="hidden" name="skype" value="' . str_replace(""", """, $skype) . '" />';
човече, кода който е даден да се намери и този, с който трябва да се замени е един и същ :? това и аз го видях в коментарите иии разбрах, че нищо няма да се поправи с това, по простата причина, че нищо не се променя :?dashe каза:Не знам ..flesheater каза:в какъв смисъл да ъпдейтна user table ?dashe каза:Пробвай да ъпдейтнеш user table
:shock:![]()
Нали ти казах че гледам от еррори ..
Я кажи тази грешка във админ панела ли имаш ?
Грешката в админ панела може да оправите така:
на 916 ред трябва да поправите:
Код:$s_hidden_fields .= '<input type="hidden" name="skype" value="' . str_replace(""", """, $skype) . '" />';
с това:Код:$s_hidden_fields .= '<input type="hidden" name="skype" value="' . str_replace(""", """, $skype) . '" />';
човече, има нещо такова ...E398 каза:Преди време и аз се опитах да го сложа и си преебах целия форум, защото не си бях направил backup, грешката беше една и съща. Според мен в самия урок има нещо сбъркано.